Welkom bij OndernemendBloed! 

Voor ondernemers, doorduwers, voortrekkers en plantrekkers

 

In een hele reeks inspirerende video’s en podcasts neemt OndernemendBloed je mee in het passionele verhaal van verschillende ondernemers, doorduwers, voortrekkers, dromers en plannenmakers. Benieuwd hoe zij hun passie uitbouwen? Hoe zij hun dromen realiseren en hoe ze omgaan met tegenslagen? Hoe kijken zij naar de toekomst en wat willen ze zeker nog realiseren? 

Er komen een hele reeks inspirerende en ondernemende profielen aan bod. Benieuwd waar het hart van Eline De Munck sneller voor slaat? Of hoe Saroléa de motors van de toekomst wil maken? Kijk, luister en laat je inspireren! We wensen je alvast veel plezier en hopen dat jouw ondernemershart – na het zien van de OndernemendBloed-reeks – ook sneller gaat kloppen! 

Ondernemer in de kijker

Het Ondernemershart van Eline De Munck

 

Eline De Munck is een onderneemster pur sang. Want naast haar mediacarrière is Eline ook de bezielster van het hippe brillenmerk Odette Lunettes. In de reeks van OndernemendBloed zoeken we uit of ondernemen écht in haar genen zit. Benieuwd? Kijk dan snel verder! 

Andere verhalen van OndernemendBloed

Sarolea 1

 

Saroléa: motards in hart en ziel  

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de broers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen.

Lees hun verhaal

De Greef 2

 

Maison De Greef: de kracht van een familiezaak 

De juweliers- en horlogezaak ‘Maison De Greef’ is een begrip in Brussel én ver daarbuiten. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6de generatie, vertelt hoe het is om een bedrijf te leiden met zo’n diepgewortelde familiegeschiedenis. 

Lees zijn verhaal

Website_Detailbeelden_Hamish_03

 

Hamish Maertens: de jongste belegger van België 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. Vanwaar komt deze passie? En hoe gaat hij om met tegenslag op de beurs? Bekijk en beluister nu zijn verhaal. 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan