SmartBeam


Na ervaring opgedaan te hebben in Silicon Valley, keerde Caroline Basecqz met een hoofd vol ideeën terug naar België. Ze ontwikkelde SmartBeam: een B2B-platform dat het beheer van (financiële) gegevens op bouwwerven een héél stuk vergemakkelijkt. En daar wilden wij bij OndernemendBloed héél graag meer over weten! 

Al van kindsbeen af is Caroline gefascineerd door alles wat met de bouwwereld en architectuur te maken heeft. Ze twijfelde dan ook geen seconde toen ze de studies voor bouwingenieur aanvatte. Ze leefde én werkte een tijdje in Silicon Valley waar ze de liefde voor start-ups te pakken kreeg. Eenmaal terug in België begon ze hard aan een eigen digitaal platform te werken met SmartBeam als resultaat. En of ze daar trots op is! 

 

 

1-2_BeeldInTekst-Caroline-400x400_01

 

Het tijdsverlies beperken

 

De grootste motivatie van Caroline om SmartBeam te ontwikkelen? Het tijdverlies op bouwwerven zoveel mogelijk beperken. Ze merkte dat elke betrokken partij bij een constructie elk een eigen papierwinkel heeft. Zou het niet véél makkelijker zijn om alles te centraliseren? Problemen zien én oplossingen aanbieden, ook dat is Caroline. 

Een openhartig gesprek over ondernemen én het verschil maken

 

In gesprek met OndernemendBloed vertelt Caroline ronduit over wat haar inspireert, hoe ze haar mannetje staat in de mannelijke bouwwereld en welke tegenslagen haar pad al hebben doorkruist. Een verhaal dat je ongetwijfeld zal inspireren! 

 

Het verhaal van Caroline:

 

"Wat ik geleerd heb in Silicon Valley? Take a chance"  - Caroline Basecqz

1-4_Quotebeeld-Caroline-550x300_01

 

De podcast met Caroline:

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

Guillaume Van Durme: een vormgever met een missie 

Guillaume Van Durme wuifde zijn vaste job vaarwel om zich als minimalistische vormgever op eigen projecten te storten. Nieuwsgierig naar dit unieke verhaal? Laat je alvast inspireren!

Lees zijn verhaal

Life balance

Samen sterk: kunstenaars John, Rachid en David 

Arabische letters, pointillisme  of neo-klassieke: met elk een eigen achtergrond én stijl bundelen deze 3 kunstenaars de krachten wanneer er exposities zijn. Een inspirerend verhaal dat toont hoe je samen sterker staat. 

Lees hun verhaal

Life balance

Steven Serneels: een geëngageerde ondernemer

Steven Serneels leeft volgens het ‘Doing Good While Doing Business’-principe. Benieuwd wat dit precies is? En hoe hij in elk van zijn projecten en ondernemingen een sociaal luik integreert? 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij