Hamish Maertens: de jongste belegger van België 

 

Een inspirerend verhaal over beleggen, het belang van een goede verzekeringsagent en het omgaan met een tegenslag op de beurs. 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. En dat heeft alles te maken met een bijzondere fiets die zijn ogen uitstak. Ondertussen heeft hij een blog waarop hij beursadvies geeft en startte hij zijn eigen privaat vermogensbeheerbedrijf. Jong geleerd is oud gedaan? Een beursgenie in de maak! 

Op beleggen staat geen leeftijd

 

Is Hamish het levende bewijs dat iedereen kan leren beleggen? Jazeker! Maar de weg naar belegginssucces gaat ook gepaard met de nodige ups en downs.  De visie van Hamish? Begin er al mee op jonge leeftijd. Zo heb je nog vele jaren om te beleggen én om de vruchten ervan te plukken. 

Aan lef en drive ontbreekt het deze passionele ondernemer alvast niet. Zijn inspiratie? Die haalt hij uit de sportwereld. Tijd om te achterhalen wat het hart van dit beursgenie sneller doet slaan. 

Passie, doorzettingsvermogen & het nemen van risico’s

 

Hoe is zijn verhaal begonnen? Hoe belangrijk is de rol van een verzekeringsagent wanneer je wil beleggen en hoe gaat hij zelf om met een tegenslag op de beurs? Hamish vertelt het je allemaal in de video en podcast van OndernemendBloed! 

 

Het verhaal van "Hamish Maertens"


"De tijd is in het voordeel van jonge beleggers" - Hamish Maertens, beleggingsondernemer

 

Website_Detailbeelden_Hamish_03

De podcast met "Hamish Maertens"

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

 

Het ondernemershart van Eline De Munck

Durven ondernemen. Hoe doe je dat? Eline De Munck – CEO van Odette Lunettes – gaat er elke dag 100% voor! Een inspirerend verhaal over de overstap van het medialandschap naar het ondernemerschap. Een ding staat vast, aan passie is er bij Eline geen gebrek!

Lees haar verhaal

Life balance

 

PermaFungi: oesterzwammen in de kelders van Tour & Taxis 

Oesterzwammen kweken uit koffiegruis, de zero waste-strategie verder uitbouwen, lampen maken uit afval én de jongerenwerkloosheid in de hoofdstad aanpakken: Julien Jacquet van PermaFungi ziet zijn circulaire project groots!

Lees zijn verhaal

Life balance

 

Maison De Greef: de kracht van een familiezaak 

De juweliers- en horlogezaak ‘Maison De Greef’ is een begrip in Brussel én ver daarbuiten. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6de generatie, vertelt hoe het is om een bedrijf te leiden met zo’n diepgewortelde familiegeschiedenis. 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij