Adeline Fery

 

Adeline Fery heeft een passie voor duurzame mode en wil deze liefde doorgeven met haar online shop WeCo Store. Hier verkoopt ze duurzame merken die aandacht schenken aan de werkomstandigheden van textielarbeiders. Minder en beter kopen, is hét motto waarmee ze mensen stimuleert om op duurzame alternatieven over te schakelen.

 

Als jong meisje was Adeline al gefascineerd door mode, na haar opleiding ging ze zich specifieker richten op het duurzame aspect. Er is nog te vaak sprake van milieubelastende productie en onethische werkomstandigheden. Daarom wil Adeline haar steentje bijdragen door mensen te laten zien dat het ook anders kan. Kleren horen geen wegwerpproducten te zijn, maar duurzame artikelen waar je langer plezier aan hebt. Met haar concept wil ze mensen dan ook helpen om over te schakelen op duurzame alternatieven.

 

BeeldInTekst-WeCo-400x400

 

Respect voor milieu en mens

 

Zo biedt WeCo Store een scala aan kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Bij het uitkiezen van een nieuwe collectie verstrekt Adeline zoveel mogelijk informatie over het merk, het productieproces én de distributie. Hierbij houdt ze rekening met de werkomstandigheden van de arbeiders. Transparantie tussen haar en een leverancier is voor Adeline dan ook dé key tot een succesvolle samenwerking.

Transparantie is de key 

 

Om zelf ook transparant naar buiten te komen, informeert Adeline Fery haar klanten over de meest geschikte manier om hun kleding te onderhouden. Zo wil ze nogmaals bewijzen dat duurzame mode toegankelijker – en vaak betaalbaarder – is dan de meeste mensen denken. De ambitieuze onderneemster hoopt om in de toekomst haar eigen duurzame collectie uit te brengen.

 

Het verhaal van Adeline:

 

"WeCo Store gaat de uitdaging aan om mode met respect voor het milieu en mens te promoten" - Adeline Fery 

 

Quotebeeld-WeCo-550x300

 

De podcast van Adeline:

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

Spentys: de medische wereld veroveren met 3D

Zonder enige medische kennis richtten Florian De Boeck en Louis-Philippe Broze Spentys op. Deze startup richt zich op de medische wereld en specifiek op de ontwikkeling van op maat gemaakte medische spalken. En dat in 3D-printing! Met de softwareoplossing van Spentys maken ziekenhuizen kwaliteitsvolle braces tegen lage kosten.

Lees meer

Life balance

Moving Rocks: ondernemen is … topsport

Na een jarenlange carrière in de bankensector, koos Dennis Scheyltjens ervoor om zijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Hij richt een eigen onderneming op waarmee hij bedrijven laat bewegen. En dat mag je gerust letterlijk nemen: Moving Rocks laat ondernemers en personeelsleden samen sporten. Laat je hier inspireren!

Lees meer

Life balance

Dimitri Oosterlynck: de man achter het succes van GIMBER

Na het zoveelste glas slechte wijn tijdens een evenement ging Dimitri Oosterlynck opzoek naar een alcoholvervanger die een kick geeft. Vele combinaties later ontstond GIMBER, een gemberdrank die de wereld verovert.

Lees meer

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij