?
Hulp nodig?
Gaan
Met onze verzekeringen, op maat van zelfstandigen, bent u verzekerd van uitgebreide waarborgen. Want als zelfstandige is uw zaak altijd een beetje uw leven. U wil dus zonder zorgen uw activiteiten verderzetten. 
Maar wat als er brand-, rook- of waterschade is in uw slagerij? De koopwaar in uw winkel wordt op een nacht gestolen? Uw pc gaat kapot door een overspanning op het elektriciteitsnet. Of de oven in uw bakkerij wordt stukgemaakt door vandalisme? De tandartsstoel in uw praktijk gaat kapot door slecht gebruik? De drukpers in uw drukkerij moet gerepareerd worden na schade als gevolg van een montagefout?
U wil niet enkel uw handelspand, kantoor, prakijk, … goed beschermen. Maar ook het materiaal waar u mee werkt of de goederen die u verhandelt. Deze maken immers integraal deel uit van uw zaak.
 • Uitgebreide waarborgen voor uw zaak

   

 • Een verzekering op maat van uw activiteit

   

 • Bijstand 24u op 24

  Gebeurt er iets, dan staan wij u snel bij

 • Onze restorno’s*

  U kan elk jaar delen in onze winst, een mooi extraatje bij het afsluiten van een brandverzekering

Wat wilt u verzekeren?

Multirisk Brand Handel & KMO

Stormschade, brandschade, rookschade, schade door overstroming of vandalisme …. Uw gebouw geniet een uitgebreide bescherming. Meer weten

Machinebreuk

Deze verzekering staat garant voor de voor uw zaak waardevolle machines. Meer weten

Verzekering Computer

Uw ideeën, offertes, plannen, bestanden … staan op uw computers en/of servers. Bescherm deze dan ook goed met de verzekering Computer, want ze vormen de basis van uw bedrijf. En ook ander elektrisch en elektronisch materiaal is verzekerd! Meer weten

Verzekering Winstverlies-Brand

Als uw onderneming volledig door brand vernield wordt, bestaat de mogelijkheid dat u niet meer kan produceren. Dit kan dramatische gevolgen hebben voor uw winstcijfers. Federale Verzekering biedt u een oplossing. Meer weten
* De restorno’s evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen Ongevallen, Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid en Diverse Risico’s, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. 
De toekenning van de restorno’s is niet gewaarborgd in de toekomst. 
De restorno’s variëren per categorie en per type product. De regels inzake hun toekenning zijn opgenomen in de statuten van de Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen Ongevallen, Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid en Diverse Risico’s. 
De statuten kunnen hier geraadpleegd worden.

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur

Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Bent u al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over uw contracten, uw financiële producten of uw gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale hebt u toegang tot uw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 7 dagen/7 ! 

Meld u aan

Hebt u nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan