Het kunstenaarscollectief: David, Rachid en John

 

David, Rachid en John zijn drie Belgische kunstenaars die élk apart werken, maar de krachten bundelen wanneer er exposities zijn. Samen naar buitenkomen maakt hen sterker en zorgt tegelijkertijd ook voor inspiratie. Benieuwd naar hun verhaal? OndernemendBloed nodigde hen uit voor een gesprek. 


In een gesprek met Maya Cham vertellen de drie Brusselse kunstenaars meer over hun passie. David en Rachid zitten op de bank bij Maya, John was druk in de weer en vertelt ons meer over zijn werk vanuit zijn eigen studio. Ze hebben alle drie nog een vaste job, maar na de uren duiken ze in hun eigen, artistieke wereld. David, Rachid en John creëren elk – in hun geheel eigen stijl – kunstwerken die tot de verbeelding spreken. 

 

1-2_BeeldInTekst-ArtTrio-400x400_01-B

 

Verschillende achtergronden met één passie

 

3 verschillende culturen en achtergronden. Maar toch spreken ze – via hun kunst – één taal. Ze laten zich elk inspireren door hun eigen leefwereld en gebruiken telkens zoveel mogelijk verschillende materialen om mee aan de slag te gaan. Het skateboard is ongetwijfeld hun favoriete ‘witte doek’, aangezien zowel Rachid, David als John hun creaties hierop loslaten. 

Samen sterker naar de (buiten)wereld

 

Ze creëren elk individueel, maar organiseren avonden waarop ze samen – in dezelfde ruimte – aan het werk zijn. Deze avonden zijn voor hen als kunstenaar erg waardevol. Zo kunnen ze elkaars werk beoordelen en mekaar helpen om meesterwerk nog beter te maken. Gemeenschappelijke kunstwerken zijn er nog niet, maar dat is werk voor de nabije toekomst. Doorheen het interview voel je de passie voor kunst en de passie om hun gezamenlijke boodschap naar buiten te brengen. 

 

Het verhaal van David, John en Rachid:

 

"Samen staan we sterker in de kunstwereld.

 

1-4_Quotebeeld-ArtTrio-550x300_01-A

 

De podcast met David, John en Rachid:

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

Caroline Basecqz: al van kindsbeen af gefascineerd door de bouw  

Gebeten door alles wat met de bouw te maken heeft, lanceerde Caroline haar eigen start-up om budgetbeheer in de bouw te vereenvoudigen. Benieuwd naar haar passie en hoe ze haar mannetje staat in de bouw?

Lees haar verhaal

Life balance

Steven Serneels: een geëngageerde ondernemer  

Steven Serneels leeft volgens het ‘Doing Good While Doing Business’-principe. Benieuwd wat dit precies is? En hoe hij in elk van zijn projecten en ondernemingen een sociaal luik integreert? 

Lees zijn verhaal

Life balance

Guillaume Van Durme: een vormgever met een missie 

Guillaume Van Durme wuifde zijn vaste job vaarwel om zich als minimalistische vormgever op eigen projecten te storten. Nieuwsgierig naar dit unieke verhaal? Laat je alvast inspireren! 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij