Maison De Greef - Een familiezaak waar ondernemen in de genen zit

 

Een inspirerend verhaal over hoe de liefde voor juwelen in je genen kan zitten, hoe je traditie en innovatie combineert en hoe Maison De Greef naar de toekomst kijkt.

 

1848. Dat is het jaar waarin de prestigieuze juwelierszaak ‘Maison De Greef’ het levenslicht zag. Vandaag is de onderneming nog steeds in handen van familie. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6e generatie staat, aan het hoofd van dit familiejuweel. Naast het ondernemerschap toont Arnaud ook graag zijn talenten als juwelenontwerper. Zijn doel? Het Belgische Tiffany & Co worden!

 

01-Website-1-4_Detail-Tekstbeeld_DeGreef-01

 

Inovatie door traditie

 

Ondernemen zit duidelijk in het DNA van deze ondernemersfamilie. Hoe Maison De Greef innovatie verzoent met zijn rijke verleden? Het herhalen van tradities brengt heel wat kennis met zich mee. Door lessen te trekken uit het verleden, kan iedere generatie zijn eigen stempel drukken op het familiebedrijf. En de opvolging? Die is alvast verzekerd! De zevende generatie, die staat al ongeduldig in de startblokken. Tijd om de ondernemersgeheimen van Maison De Greef uit de doeken te doen!

Het DNA van Arnaud Wittman

 

In het interview vertelt Arnaud over het belang van traditie, waar hij de liefde voor juwelen heeft ontdekt en hoe hij de toekomst van de onderneming – met haar rijke geschiedenis – ziet. Laat je inspireren door de video en podcast! 

 

Het verhaal van "Maison De Greef"

 

"Traditie is in onze sector erg belangrijk" - Arnaud Wittman, Maison De Greef

 

Website_Detailbeelden_DeGreef_03

 

 

De podcast met "Maison De Greef"

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

 

Hamish Maertens: de jongste belegger van België 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. Vanwaar komt deze passie? En hoe gaat hij om met tegenslag op de beurs? Bekijk en beluister nu zijn verhaal. 

Lees zijn verhaal

Website_VierkanteBeelden_IDKit_PermaFungi

 

PermaFungi: oesterzwammen in de kelders van Tour & Taxis 

Oesterzwammen kweken uit koffiegruis, de zero waste-strategie verder uitbouwen, lampen maken uit afval én de jongerenwerkloosheid in de hoofdstad aanpakken: Julien Jacquet van PermaFungi ziet zijn circulaire project groots!

Lees zijn verhaal

Life balance

 

Saroléa: motards in hart en ziel  

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de broers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen.

Lees hun verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij