Eline De Munck

 

Een inspirerend verhaal over onderneemster Eline De Munck die de overstap maakte van het medialandschap naar het ondernemerschap. Haar missie? World domination

We kennen Eline allemaal als presentatrice. Maar in 2015 zwaaide ze het mediawereldje uit, om haar eigen merk uit de grond te stampen. Vandaag gaat ze door het leven als CEO van Odette Lunettes, een hippe brillenlijn. Waar die naam vandaan komt? We lichten alvast een tipje van de sluier: haar dwergpincher diende als inspiratiebron. Ondertussen lanceerde deze creatieve duizendpoot ook nog eens haar eigen kledinglijn Deux.

Ondernemen is durven springen! 

Eline 1


Eline De Munck is een onderneemster pur sang. Het ondernemerschap is haar dan ook met de paplepel ingegeven én dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Eline’s visie? Je moet gewoon durven. Als je een goed idee hebt, moet je er gewoon in geloven. Kansen zien en grijpen daar gaat het bij ondernemen om. 

Eline laat in haar ondernemend hart kijken

 

OndernemendBloed nodigde Eline uit voor een gesprek in het Donorcentrum van het Rode Kruis in Mechelen. Daar liet Eline haar groot hart zien en doneerde bloed aan het Rode Kruis. We vroegen ons dan ook meteen af of ondernemen écht in haar bloed zit. 

Over dromers en doeners

 

Tijdens het interview vertelt Eline ronduit over haar passie voor het ondernemerschap. Wat is haar drijfveer en motivatie? Hoe probeert zij met haar merk het verschil te maken en hoe ziet zij de toekomst voor haar onderneming? En wat is het belang van een goede businesspartner? Kom er in de video én podcast alles over te weten. 

Het verhaal van "Eline"

 

"Ik leef voor Odette Lunettes" - Eline De Munck, CEO - Odette Lunettes

 

Website_Detailbeelden_Eline_03

De Podcast met "Eline" 

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

 

Saroléa: motards in hart en ziel

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de broers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen.

 

Lees hun verhaal

Life balance

 

Maison De Greef: de kracht van een familiezaak 

De juweliers- en horlogezaak ‘Maison De Greef’ is een begrip in Brussel én ver daarbuiten. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6de generatie, vertelt hoe het is om een bedrijf te leiden met zo’n diepgewortelde familiegeschiedenis. 

 

Lees zijn verhaal

Life balance

 

Hamish Maertens: de jongste belegger van België 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. Vanwaar komt deze passie? En hoe gaat hij om met tegenslag op de beurs? Bekijk en beluister nu zijn verhaal. 

 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij