Saroléa - Een Belgisch motormerk met een sterke toekomstvisie

 

Een inspirerend verhaal over twee broers (een tweeling!) die een oud Belgisch motormerk overnamen en willen klaarstomen voor de toekomst.

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de tweelingbroers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude Belgische motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen. Hun visie? Prachtige machines afleveren voor  fans van het merk. En die fanbasis gaat zelfs tot in Hollywood…

 

01-Website-1-4_Detail-Tekstbeeld_Sarolea-01

 

Van droom naar bedrijf


De broers droomden ervan om als eerste een 100 % elektrische motor op de markt te brengen. En dat is hen gelukt!  What’s next? De visionaire batterijtechnologie implementeren in andere  voertuigen en gebouwen. Een strategie die hen duidelijk geen windeieren legt. Wat maakt van  Torsten en Bjorn nu hét dreamteam? Door hun speciale band als tweeling vullen ze elkaar perfect aan.

Saroléa is meer dan een merk

Tijdens het interview vertellen Torsten en Bjorn over de speciale betekenis die Saroléa heeft voor  hun familie. Hoe ze omgaan met tegenslagen? En waarom ze kiezen voor een Belgisch  kwaliteitslabel? Dat en nog veel meer kom je te weten in deze video en podcast! 

Het verhaal van "Sarolea"

 

 

"We willen een wereldleider worden" - Torsten en Bjorn Robbens, Sarolea

 

Website_Detailbeelden_Sarolea_03

 

 

De podcast met "Sarolea"

Andere verhalen van #Ondernemendbloed

Life balance

Het ondernemershart van Eline De Munck

Durven ondernemen. Hoe doe je dat? Eline De Munck – CEO van Odette Lunettes – gaat er elke dag 100% voor! Een inspirerend verhaal over de overstap van het medialandschap naar het ondernemerschap. Een ding staat vast, aan passie is er bij Eline geen gebrek!

Lees haar verhaal

Life balance

Hamish Maertens: de jongste belegger van België

 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. Vanwaar komt deze passie? En hoe gaat hij om met tegenslag op de beurs? Bekijk en beluister nu zijn verhaal. 

 

 Lees zijn verhaal

Life balance

PermaFungi: oesterzwammen in de kelders van Tour & Taxis 

 

Oesterzwammen kweken uit koffiegruis, de zero waste-strategie verder uitbouwen, lampen maken uit afval én de jongerenwerkloosheid in de hoofdstad aanpakken: Julien Jacquet van PermaFungi ziet zijn circulaire project groots!

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij