?
Hulp nodig?
Gaan

Of het nu gaat om het verzekeren van uw werven in opbouw, schade aan materiaal, aan constructies en toestellen die gemonteerd worden of in de proefperiode zitten, uw tienjarige aansprakelijkheid,… Dankzij onze verzekeringen op maat van de bouwsector, bent u verzekerd tegen de zware risico’s die uw activiteiten met zich meebrengen.

 

 

 

bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid

 Uw 10-jarige

aansprakelijkheid!

Met Construct-10 beschermt u zichzelf tegen de eventuele hoge wederopbouwkosten van de woning bij schade door constructiefouten die de soliditeit en/of stabiliteit in gedrang brengen. En dus is ook uw bedrijf meteen beschermd!

Lees er hier alles over!
 • Meer dan 100 jaar ervaring met de bouwsector

  Wij zijn gesticht door bouwaannemers en nog steeds is de sector vertegenwoordigd in onze Raad van Bestuur. 

 • Verzekeringen op uw maat en uw activiteit

     

 • Onze experten staan steeds tot uw dienst

     

 •  

   

Wat wilt u verzekeren?

Construct-10

Met Construct-10, onze oplossing die tegemoet komt aan de wettelijke verplichting om uw tienjarige aansprakelijkheid als aannemer te verzekeren, beschermt u zichzelf tegen de eventuele hoge wederopbouwkosten van de woning bij schade door constructiefouten die de soliditeit en/of stabiliteit in gedrang brengen. En dus is ook uw bedrijf meteen beschermd! Meer weten

Alle Bouwplaats Risico's

De verzekering Alle Bouwplaats Risico's is noodzakelijk voor de aannemer die verantwoordelijk is voor de bouwwerf tot de voorlopige oplevering. Meer weten

Machinebreuk

Deze verzekering staat garant voor de waardevolle bouwmachines op uw werven of bouwplaatsen. Meer weten

Verzekering Montage-Proeven

Verzeker u tegen schade aan alle voorwerpen die in het verzekeringscontract werden opgenomen en die beschadigd werden tijdens de montage of proefperiode, zoals bv. de kraan, liftkoker,… Meer weten

TIP

Vergeet ook niet uw burgerlijke aansprakelijkheid als bouwondernemer of uw bouwmaterieel te verzekeren.

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur


Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Bent u al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over uw contracten, uw financiële producten of uw gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale hebt u toegang tot uw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 7 dagen/7 ! 

Meld u aan

Hebt u nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan