Moving Rocks

 

Voor Dennis Scheyltjens gaan ondernemen en sport hand in hand. Met het bedrijf Moving Rocks wil Dennis mensen stimuleren én inspireren om met de kracht van beweging grootse doelen te bereiken. Daarom trekt hij samen met sportcoaches – zoals Vincent Morgan – naar bedrijven om samen met de werknemers te sporten.


Dennis Scheyltjens was actief in de bankensector. Hij voelde zich fysiek niet meer goed in zijn vel en ging aan het sporten. Dit was dé katalysator die een nieuwe richting in zijn leven in beweging zette. Hij besloot zijn carrière een nieuwe wending te geven en richtte Moving Rocks op: een onderneming die ondernemers en werknemers letterlijk in beweging wil zetten. Samen met enkele sportieve coaches, waaronder Vincent Morgan, ging hij van start. Het begin van een mooi én sportief verhaal waarin hij consultancy mixt met beweging. 


 

 

BeeldInTekst-MovingRocks-400x400

 

Sport connecteert mensen

 

Dat beweging op de werkvloer essentieel is, wil Dennis overbrengen op andere ondernemers. Daarom gaat hij langs bij bedrijven en zet hij de bedrijfsleiders en werknemers aan tot bewegen. Samen sporten werpt duidelijk zijn vruchten af: iemand die goed in zijn vel zit, legt betere prestaties neer. Bovendien voelen collega’s zich hierdoor met elkaar verbonden. Via sport streven naar een gemeenschappelijk doel versterkt namelijk de teamgeest op de werkvloer. 

Over de toekomst? 


Het verhaal van Moving Rocks is nog niet helemaal geschreven. Zo loopt Dennis over van de nieuwe ideeën en creatieve concepten. Voorlopig laat hij alles op zich afkomen, maar weet hij nog niet waar hij binnen vijf jaar zal staan. Toch is één ding zeker: het verhaal achter deze unieke onderneming is er eentje dat je gegarandeerd zal inspireren!

 

Het verhaal van Dennis en Vincent:

 

"We zien parallellen tussen teamsporten en teams op de werkvloer"

   

Quotebeeld-MovingRocks-550x300

 

De podcast van Dennis Scheyltjens en Vincent Morgan :

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

Dimitri Oosterlynck: de man achter het succes van GIMBER

Na het zoveelste glas slechte wijn tijdens een evenement ging Dimitri Oosterlynck opzoek naar een alcoholvervanger die een kick geeft. Vele combinaties later ontstond GIMBER, een gemberdrank die de wereld verovert.

 

Lees meer

Life balance

Spentys: de medische wereld veroveren met 3D

Zonder enige medische kennis richtten Florian De Boeck en Louis-Philippe Broze Spentys op. Deze startup richt zich op de medische wereld en specifiek op de ontwikkeling van op maat gemaakte medische spalken. En dat in 3D-printing! Met de softwareoplossing van Spentys maken ziekenhuizen kwaliteitsvolle braces tegen lage kosten.

 

Lees meer

Life balance

Adeline Fery: passie voor duurzame mode

Adeline Fery is ervan overtuigd dat mensen minder maar beter moeten kopen. Daarom besloot ze haar eigen boetiek op te richten. Met WeCo Store wil ze duurzame mode toegankelijker maken bij het grote publiek. Een uitdagende missie, want mensen zien duurzame alternatieven vaak als ontoegankelijk.

 

Lees meer

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij