?
Hulp nodig?
Gaan
bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid

Verzeker uw 10-jarige aansprakelijkheid!

 

Met Construct-10 beschermt u zichzelf tegen de eventuele hoge wederopbouwkosten van de woning bij schade door constructiefouten die de soliditeit en/of stabiliteit in gedrang brengen. En dus is ook uw bedrijf meteen beschermd!

 

Ontdek Construct-10!

Bouw gerust met Federale Verzekering

Uw werven

Bescherm uw werven, tienjarige aansprakelijkheid, materiaal en constructies met de verzekeringen van Federale Verzekering, de bouwverzekeraar!

Meer details

Uw personeel

Hebt u eraan gedacht om aan uw bedienden en arbeiders, en hun gezin een financiële bescherming te bieden?

Meer details

Uw voertuigen

U wilt met een gerust gemoed de weg op en dat uw wagenpark verzekerd zijn. Neem een autoverzekering voor uw onderneming bij Federale Verzekering.

Meer details

Uw aansprakelijkheid

Bescherm uzelf voor de ongevallen die kunnen gebeuren in uw bouwonderneming, toonzaal, atelier, … en waarvoor u aansprakelijk gehouden wordt.

Meer details

Uw gebouw, materieel en goederen

Bescherm uw gebouw, maar ook uw it-materiaal, werkmaterieel, ... tegen schade en diefstal met onze verzekeringen op uw maat, als bouwverzekeraar.

Meer details

Bedrijfsleider

Ontdek onze oplossingen waarmee u een aanvullend pensioen kunt opbouwen en waarmee u uw financiële veiligheid en die van uw gezin kunt verzekeren.

Meer details

Uw financiën

Wij hebben oplossingen voor uw op korte en lange termijn. En onze oplossingen kunnen uw naasten beschermen bij een vroegtijdig overlijden.

Meer details

In de
Actualiteit

28 juni 2024

Duurzaamheidsrapport 2023: ontdek onze concrete acties!

Federale Verzekering heeft zijn 7e Duurzaamheidsrapport 2023 gepubliceerd. Dit rapport biedt een uitgebreid overzicht van onze inspanningen en prestaties op het gebied van duurzaamheid in 2023, binnen de drie kerngebieden: milieu-impact, sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur.

Lees meer
26 februari 2024

Federale Verzekering. Altijd mee, pro en privé

Deze week starten we met onze nieuwe mediacampagne: Federale Verzekering. Altijd mee, pro en privé. We treden met onze nieuwe slogan, grafische stijl en positionering naar buiten.

Lees meer

*Actie onder voorwaarden. U vindt het reglement hier

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur

Toegangsplan hoofdzetel


Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

 

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij