Permafungi - Een geëngageerde onderneming in hartje Brussel

 

Een inspirerend verhaal over het kweken van oesterzwammen, zero waste en de aanpak van de jongerenwerkloosheid in onze hoofdstad. 

Laat je inpakken door het bijzondere verhaal van Julien Jacquet, gedelegeerde bestuurder van PermaFungi. Oesterzwammen kweken uit koffiegruis, zijn zero waste-strategie verder uitbouwen, lampen maken uit afval én de jongerenwerkloosheid in de hoofdstad aanpakken: Julien ziet zijn circulaire project groots. 

 

01-Website-1-4_Detail-Tekstbeeld_PermaFungi-01

 

De economie van het idealisme

 

In de natuur bestaat er geen afval. Dat is dé inspiratie achter het innovatieve businessmodel van PermaFungi. Hun doel? Hun steentje bijdragen aan de stedelijke veerkracht. En innovatie, dat betekent risico’s nemen. Volgens Julien kan een bedrijf alleen maar groeien door trial and error. Idealistisch ondernemen? PermaFungi bewijst dat het kan! Hoog tijd om te achterhalen waar zijn ondernemershart sneller van gaat kloppen. Een ding is zeker: als ondernemer beschikt hij alvast over een gezonde dosis idealisme.  

Het kloppende hart achter Permafungi

 

Hoe Julien continue blijft innoveren? Van wonderlijke zwammen tot het beste advies dat hij ooit gekregen heeft, dat én nog veel meer komt aan bod in deze video én podcast. Laat je alvast inspireren! 

 

Het verhaal van "Permafungi":

 

"Een vergissing maken is soms het mooiste wat er is" - Julien Jacquet, PermaFungi

 

Website_Detailbeelden_PermaFungi_03

 

De podcast van "Permafungi":

Andere verhalen van #OndernemendBloed

Life balance

 

Het ondernemershart van Eline De Munck

Durven ondernemen. Hoe doe je dat? Eline De Munck – CEO van Odette Lunettes – gaat er elke dag 100% voor! Een inspirerend verhaal over de overstap van het medialandschap naar het ondernemerschap. Een ding staat vast, aan passie is er bij Eline geen gebrek!

Lees haar verhaal

Life balance

 

Saroléa: motards in hart en ziel  

 

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de broers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen.

Lees hun verhaal

Life balance

 

Maison De Greef: de kracht van een familiezaak 

De juweliers- en horlogezaak ‘Maison De Greef’ is een begrip in Brussel én ver daarbuiten. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6de generatie, vertelt hoe het is om een bedrijf te leiden met zo’n diepgewortelde familiegeschiedenis. 

Lees zijn verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij