?
Hulp nodig?
Gaan

Berekening verzekeringspremies en aanvraag offertes

 

Voor onderstaande producten kan u via de website een offerte aanvragen. Het principe is eenvoudig: u vult een formulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk. Voor een Auto-, Multirisk Brand- en Schuldsaldoverzekering krijgt u de offerte onmiddellijk op het scherm.

Berekening verzekeringspremies 

Autoverzekering

De wettelijk verplichte B.A. verzekering, de Omnium-, Bestuurders- en Rechtsbijstandsverzekering.

Schuldsaldoverzekering

De tijdelijke of levenslange overlijdensverzekering. Een financiële bescherming voor uw nabestaanden, begrafeniskosten, successierechten...

Verzekering Alle Bouwplaats Risico's

Volgens ons onmisbaar voor bouwondernemers en particulieren.

 

Aanvraag offertes spaarformule

Vita Pensioen

U kunt kiezen tussen een aantal formules, elk met een verschillend fiscaal* kader:

Vita VAPZ

Deze formule biedt u als zelfstandige de mogelijkheid om bovenop uw wettelijk pensioen op een fiscaalvriendelijke manier een aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen. Met een contract Vita VAPZ kunt u niet enkel een fikse belastingbesparing realiseren, maar kunt u tevens minder sociale bijdragen betalen. En dit terwijl u volledig vrij kunt beslissen over het bedrag en de regelmaat van de premiebetalingen.

Nova Invest

Bent u op zoek naar een investering met een gewaarborgde intrest? En u wil beleggen op lange termijn? Onze oplossing: Nova Invest, uit de tak 26.

Nova Deposit.2

Bent u op zoek naar een veilige belegging waarbij u steeds aan uw geld kan, zonder kosten? Dan is Nova Deposit.2 (tak 26) voor u de oplossing.

 

Ons productaanbod is uiteraard uitgebreider.

Voor een aantal producten is professioneel advies onontbeerlijk. U kan hiervoor uiteraard steeds terecht bij onze Adviseurs of Kantoren.

 

* De fiscale behandeling hangt af van de individuele situatie van elke klant en kan later aangepast worden. 

** De rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst.

 

Wettelijke bepalingen

 

Op deze producten is het Belgische recht van toepassing.

Heeft u een klacht?

Gelieve u dan in de eerste plaats te wenden tot de contactpersoon die belast is met uw dossier. Zijn/haar gegevens vindt u terug in onze briefwisseling. U kan uw klacht ook schriftelijk indienen op:
Federale Verzekering, Dienst Klachtenbeheer, Stoofstraat 12, 1000 Brussel.
Tel: 02 509 01 89 - beheer.klachten@federale.be 

Indien u niet tevreden bent met het antwoord van onze Dienst klachtenbeheer, kunt u zich richten tot de
Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel
Fax: 02 547 59 75 - info@ombudsman.as.

Deze bepalingen doen geen afbreuk aan het recht van de (Kandidaat-)Verzekeringsnemer om een rechtsvordering in te stellen.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij