OndernemendBloed houdt de vinger aan de pols

 

In een reeks inspirerende video’s en podcasts neemt  OndernemendBloed  je mee in het passionele verhaal van verschillende ondernemers, doorduwers, voortrekkers, dromers en plannenmakers. Benieuwd hoe zij hun passie uitbouwen? Hoe zij hun dromen realiseren en hoe ze omgaan met tegenslagen? Hoe kijken zij naar de toekomst en wat willen ze zeker nog realiseren?

We interviewen een hele reeks inspirerende en ondernemende profielen. Benieuwd waar het hart van Eline De Munck sneller voor slaat? Of hoe Saroléa de motors van de toekomst wil maken? Kijk, luister en laat je inspireren!

We wensen je alvast veel plezier en hopen dat jouw ondernemershart – na het zien van de OndernemendBloed-reeks – ook sneller gaat kloppen!

 

Trailer: leer meer over OndernemendBloed!

Andere verhalen van OndernemendBloed 

Life balance

 

Maison De Greef: de kracht van een familiezaak 

De juweliers- en horlogezaak ‘Maison De Greef’ is een begrip in Brussel én ver daarbuiten. Arnaud Wittmann, zaakvoerder én 6de generatie, vertelt hoe het is om een bedrijf te leiden met zo’n diepgewortelde familiegeschiedenis. 

Lees zijn verhaal

Life balance

 

Hamish Maertens: de jongste belegger van België 

Amper twaalf jaar oud was Hamish toen hij, samen met zijn ouders, zijn eerste stappen op de beurs zette. Vanwaar komt deze passie? En hoe gaat hij om met tegenslag op de beurs? Bekijk en beluister nu zijn verhaal. 

Lees zijn verhaal

Life balance

 

PermaFungi: oesterzwammen in de kelders van Tour & Taxis 

Oesterzwammen kweken uit koffiegruis, de zero waste-strategie verder uitbouwen, lampen maken uit afval én de jongerenwerkloosheid in de hoofdstad aanpakken: Julien Jacquet van PermaFungi ziet zijn circulaire project groots!

Lees zijn verhaal

Website_VierkanteBeelden_IDKit_Eline

 

Het ondernemershart van Eline De Munck

Durven ondernemen. Hoe doe je dat? Eline De Munck – CEO van Odette Lunettes – gaat er elke dag 100% voor! Een inspirerend verhaal over de overstap van het medialandschap naar het ondernemerschap. Een ding staat vast, aan passie is er bij Eline geen gebrek!

Lees haar verhaal

?
Hulp nodig?
Gaan

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij