?
Hulp nodig?
Gaan

Voor uw OmniumverzekeringKies de vrijstelling die het best bij u past*!

 

Kies voor de vrijstelling (uitgedrukt in percentage van de verzekerde waarde) die het best bij u past: 2,5 % tot € 1.250, 5 %, 7,5 % of 10 %. 

Als u opteert voor een vrijstelling van 2,5 %, wordt deze automatisch en zonder premietoeslag met de helft verminderd (1,25 % tot € 625) als u aan bepaalde voorwaarden voldoet*. 

U kunt ook opteren voor een intrekking van de vrijstelling (0 %) middels een premietoeslag en als u aan bepaalde voorwaarden voldoet*. 

Bij een beperkte vrijstelling of bij een intrekking van de vrijstelling moeten de kosten voor de herstelling minstens € 500 bedragen om aanleiding te kunnen geven tot een tussenkomst van uw verzekering. * Op het moment dat u de Omnium-waarborg onderschrijft, bent u minstens 30 jaar oud en bedraagt uw bonus-malus ≤ 3. Op het moment van het ongeval laat u uw voertuig herstellen bij een hersteller die door Federale Verzekering erkend is. Deze voorwaarden zijn geldig voor personenauto's (voertuigen die ingeschreven zijn als auto's toerisme en zaken).


 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan