?
Hulp nodig?
Gaan

Onze missie

Bij Federale Verzekering streven wij op duurzame wijze naar een uitmuntende tevredenheid wat betreft de invulling van de verzekeringsbehoeften van onze klanten zowel in hun professionele leven als hun privéleven. 

We realiseren dit door een holistische aanpak van hun verzekeringsbehoeften en –wensen en door hen kwaliteitsvolle producten, diensten en adviezen aan te bieden. Zo kunnen onze klanten focussen op wat echt telt: hun bedrijf, hun klanten en hun gezin.

Onze waarden

Performant 

Als ondernemende verzekeraar staan we voor een resultaatgerichte cultuur die performantie bevordert. In onze dienstverlening zijn we efficiënt en pragmatisch. En dit zowel intern als extern. We zetten in op duurzaamheid, zowel in relaties met de klanten en derden als met onze omgeving. We zijn een lokale Belgische verzekeraar die kort op de bal speelt.

Klantgericht

We zijn gemakkelijk toegankelijk voor onze klanten en willen hen op een deskundige, vlotte en persoonlijke manier helpen. Op deze manier bieden we onze klanten de best mogelijke bescherming en willen hen zodoende zoveel mogelijk ontzorgen. Daarvoor kunnen ze beroep doen op onze meer dan 100 jaar tellende expertise.

Open samenwerking

We luisteren actief en vanuit respect naar onze klanten, partners en collega’s. In onze manier van denken en omgang met elkaar gaan we in dialoog en staan we open voor verandering, innovatie en andere meningen. Met deze houding willen we een veranderingscultuur binnen Federale Verzekering bevorderen.

  Wederzijds vertrouwen

  We werken enthousiast en geëngageerd samen over de diensten heen én met onze partners. We creëren vertrouwen en stralen rust uit. We zijn daarbij transparant, collegiaal en oplossingsgericht. We leren uit onze negatieve en positieve ervaringen. Als coöperatieve delen we successen met elkaar en met onze partners.

   

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Berekening premie

   

  Aanvraag offertes

   Jouw bescherming als klant

   Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

   De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

   Heeft u een klacht?
   Meer info

   Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

   Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
   7 dagen/7 ! 

    

   Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
   Vraag het hier aan >

   Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

   Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

   Alle tips op een rij