?
Hulp nodig?
Gaan
pancarte 5 alexander_still
particulieren
04 februari 2021

Premier De Croo krijgt De Gouden Baksteen van Bouwunie!

Vrijdagavond zette Bouwunie, de Vlaamse sectororganisatie voor de bouw, de sector in de schijnwerpers tijdens De Gouden Baksteen – een spetterende onlineshow, met optredens van oa. The Starlings en Regi. De Gouden Baksteen werd virtueel overhandigd aan premier De Croo, onze sales director Jean-Marie Bollen leidde de premier op virtuele wijze in. 

Dankzij de inspanningen van Alexander De Croo en zijn regeringsploeg, steeds in samenwerking met de sectororganisaties en experts, kon er op een veilige manier gewerkt worden en hoefde de bouwsector niet voor een 2de maal in lockdown te gaan. 
De talloze kleine en grote werven die ons land rijk is, liepen dus geen verdere vertraging op. En de bouwprofessionals hoefden niet op tijdelijke werkloosheid geplaatst te worden, een hele opluchting voor de vele families. En bijzonder belangrijk als je weet dat de bouwsector goed is voor 5% van het BBP.

Federale Verzekering, als bouwverzekeraar bij uitstek, steunt elk initiatief om onze (bouw)ondernemers verder te laten bouwen aan hun bedrijf en de droom van zovelen… en we zetten een extra beentje bij in deze moeilijke tijden. 

De aftermovie bekijken en alle winnaars kennen? Dat kan hier.

Kleine uitsmijter: de hele avond werd aan elkaar gepraat door oa. Eline De Munck, een onderneemster in hart en nieren. Haar ondernemersverhaal? Dat ontdek je hier. 
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij