?
Hulp nodig?
Gaan
1183x289
particulieren
01 februari 2021

Vereenvoudig het leven met Doccle. Ontdek de vele troeven

Altijd en overal toegang hebben tot je verzekeringsdocumenten en meteen beschikken over een beveiligd archief? Als klant kan je hiervan genieten! Vanaf dit voorjaar kan jij de documenten voor de verzekeringen BOAR (Brand, Ongevallen, Aansprakelijkheid en diverse Risico’s; denk maar aan de B.A. Auto, Multirisk Brand, …) via het gratis platform Doccle bijhouden en raadplegen, en je verzekeringspremies betalen – zo betaal je nooit laattijdig! 

Telkens wanneer wij een nieuw document voor jou hebben, denk aan een nieuwe witte kaart (de vroegere groene kaart) of een vraag tot premiebetaling, dan word jij automatisch verwittigd. De premiebetaling kan meteen op beveiligde manier via Doccle (via de website of app) of je stelt een herinnering in. Ook krijg je alle informatie over jouw restorno’s via Doccle. Handig, hé!?

In een 2de fase zal je ook de documenten betreffende levensverzekeringen via Doccle ontvangen. 

Klik hier voor meer info over Federale Verzekering en Doccle.
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij