?
Hulp nodig?
Gaan
01-Website-1-1_BannerHomepage_1600x600-04-Podcast
particulieren
19 november 2020

Ontdek de podcasts van OndernemendBloed

In een reeks boeiende podcasts duikt Federale Verzekering dieper in het verhaal van gepassioneerde ondernemers, doorduwers, volhouders, plantrekkers en dromers. Wat is volgens hen het geheime ingrediënt om een onderneming te doen slagen? Wie is hun klankbord voor hun ideeën of om risico’s bij af te toetsen? Welke tegenslagen hebben zij al ondervonden en met welke blik kijken ze naar de toekomst? Laat je inspireren! 

Ondernemen? Dat betekent voor iedereen iets anders. Daarom ging Federale Verzekering op zoek naar mensen met een uniek verhaal. Mensen met hun eigen zaak, met bijzondere passies én buitengewone dromen die ze elk op hun eigen manier realiseren. En dat leverde motiverende – en vooral fantastische – verhalen op die je kan beluisteren in de vorm van een podcast.

Zo neemt Eline De Munck (NL) ons mee in de wereld van Odette Lunettes waarmee ze streeft naar world domination, kom je te weten hoe Hamish Maertens (NL) op zijn 12de een speciale koersfiets zag en daardoor gefascineerd raakte door beleggen; en ontdek je hoe Torsten en Bjorn Robbens van Saroléa (NL) hun elektrische racemotoren futureproof maken en tegelijk de rijke geschiedenis van het merk behouden.  Julien Jacquet (FR) van PermaFungi stelt dat tegenslagen je sterker maken en ook komiek Pablo Andres (FR) haalt zijn inspiratie uit zijn successen en tegenslagen, tot slot doet Arnaud Wittmann (FR) de ondernemersgeheimen van Maison De Greef uit de doeken!

Je kan de OndernemendBloed-podcasts beluisteren via Spotify, Google Podcast of Apple Podcast

Listen on Spotify    Listen on Google podcast     Listen on Apple podcast

Veel luisterplezier!   

Meer weten over OndernemendBloed? Bekijk hier meer over onze unieke doorduwers, plantrekkers, volhouders en dromers! 
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij