?
Hulp nodig?
Gaan

B.A. Werfmachines

De verplichte verzekering B.A. Auto vergoedt de schade die de bestuurder (u of iemand anders) van het verzekerde voertuig aan iemand anders berokkent wanneer hij aansprakelijk is voor een verkeersongeval.

Onze troeven

  • Gunstige voorwaarden voor uw wagenpark
  • Goede bestuurder? Wij belonen u!
bouw-voertuigen-werfmachines-BA
  • Wij staan aan uw zijde
  • Lagere premies
Bereken uw premie

Brengt uw onderneming één of meerdere voertuigen in het verkeer (van personenauto's over bestelwagens tot vrachtwagens of zelfs werfmachines)? Dan is het een wettelijke verplichting om een verzekering B.A. Auto te nemen. Hierdoor wordt de schade die u (of de persoon die het voertuig bestuurt) bij een verkeersongeval veroorzaakt, door uw verzekering vergoed. Bij Federale Verzekering beschikt u over een bescherming, een bijstand en een hoogwaardige dienstverlening... zonder dan nog rekening te houden met uw deel van onze winst onder de vorm van een restorno*! 

Uw verzekering vergoedt de schade van de slachtoffers. Dit kan gaan om:

  • hun verwondingen en eventuele nadelige gevolgen (bv. aanpassing van de woning, zodat ze kan worden gebruikt door een persoon in een rolstoel)
  • materiële schade: voertuigen en hun inhoud, gebouwen, stadsmeubilair, wegeninfrastructuur,...

Uiteraard gelden er uitsluitingen, limieten en uitbreidingen van de geldende garanties (bv. schade aan het verzekerde voertuig valt buiten de waarborg. Hetzelfde geldt voor schade ten gevolge van de deelname van het verzekerde voertuig aan races of snelheidswedstrijden). U vindt hierover meer informatie in de Algemene voorwaarden van de verzekering B.A. Auto.

Als u of de bestuurder van uw voertuig aansprakelijk wordt gesteld voor een ongeval, vergoedt uw verzekering B.A. Auto de slachtoffers. Dit kan gaan om:

  • de passagiers
  • de bestuurder en de passagiers van andere voertuigen
  • fietsers, voetgangers,...
  • de eigenaar van een goed dat door het ongeval werd beschadigd

Gunstige voorwaarden voor uw wagenpark

Wilt u uw wagenpark verzekeren? Bij Federale Verzekering kan uw onderneming van gunstige voorwaarden genieten. Neem contact op met uw adviseur om er een zicht op te krijgen.

Goede bestuurder? Wij belonen u!

Bent u een voorbeeldige bestuurder? U kunt dan rekenen op een drievoudige bescherming* door naar bonus-malus -2 te zakken.

Wij staan aan uw zijde

U kunt rekenen op bijstand dag en nacht zonder dat u daarvoor een toeslag op uw premie moet betalen**.

Lagere premies

U ontvangt elk jaar uw aandeel in onze winst in de vorm van een restorno op uw premie*.

Welke extensies?

Rechtsbijstand Auto

De Rechtsbijstand is een verzekering die u de mogelijkheid biedt om u te laten bijstaan bij een geschil waarbij u verzekerde voertuig betrokken is. Deze verzekering vergoedt de kosten voor de advocaten en de gerechtelijke kosten als u bijvoorbeeld wordt vervolgd wegens een verkeersovertreding. Maar ook bijvoorbeeld als u een proces aanspant tegen de persoon die u bij een verkeersongeval schade heeft berokkend.

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur


Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Bent u al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over uw contracten, uw financiële producten of uw gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale hebt u toegang tot uw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 7 dagen/7 ! 

Meld u aan

Hebt u nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan