?
Hulp nodig?
Gaan

Financier uw professionele projecten, dankzij mozzeno

 

U wil nieuw materiaal aankopen? Of een nieuwe software om uw dienstverlening helemaal op punt te zetten? Of u wil plannen laten uittekenen om te kunnen uitbreiden? Vaak staat er een serieuze kost tegenover. En misschien wil u voor dit project liever niet putten uit uw bedrijfskapitaal.

Met het professionele investeringskrediet, dat we kunnen aanbieden dankzij ons partnership met mozzeno, kunt u uw plannen financieren! Simuleer het snel en makkelijk door te klikken op de knop hieronder. U komt dan terecht op de website van mozzeno. 

Ontdek het professionele krediet!

Waarom mozzeno?

Net zoals Federale Verzekering is mozzeno een 100% Belgische onderneming. Ze biedt een volledig digitaal alternatief voor het traditionele banksysteem.

Lenen en investeren kan daarmee in alle eenvoud. mozzeno biedt een platform aan waarop investeerders onrechtstreeks projecten kunnen financieren die verbonden zijn aan de aanvragen van kredietnemers. De gecreëerde opbrengsten worden opnieuw verdeeld met de investeerders (via de interesten) en de kredietnemers (via de beloning voor correcte terugbetaling).

Benieuwd wat het partnership van mozzeno en Federale Verzekering voor u kan betekenen?  

Doe dan hier de online simulatie van uw krediet

 

Federale Verzekering treedt op als klantenaanbrenger voor mozzeno. Wij bieden dan ook geen advies noch aanbeveling aan, en doen noch de presentatie, noch het aanbieden, noch de voorbereidingen, noch het sluiten van de kredietovereenkomst. Gelieve mozzeno te contacteren voor meer informatie. 

 • Snel

  Onmiddellijke analyse van uw aanvraag

 • Digitaal

  Alles gaat digitaal. U hoeft uw kantoor niet te verlaten

 • Uw lening

  Het bedrag van uw lening wordt gewoonlijk binnen de 48u overgemaakt

   

  Krediet verstrekt door mozzeno. Voor vragen hierover kunt u mozzeno contacteren.

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur

Toegangsplan hoofdzetel


Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

 

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij