?
Hulp nodig?
Gaan
particulieren
27 maart 2024

Federale Verzekering maakt totaalrendementen tak 21 van haar huidige aanbod bekend!

Onze totaalrendementen voor 2023 tonen aan dat deze spaar- en beleggingsvorm nog steeds interessant kan zijn. De zekerheid van een jaarlijks gewaarborgde intrestvoet wordt gecombineerd met een eventuele ristorno leven.

Onze bruto totaalrendementen* (= gewaarborgde intrestvoet + winstdeelname**) voor 2023:  

Product 

Bruto totaalrendement 2023 

Gewaarborgde intrestvoet 2023 

1,90% 

1,25% 

1,90% 

1,25% 

1,90% 

1,25% 

Voor dit jaar bedraagt onze jaarlijks gewaarborgde rentevoet: 

 • 2,00%: voor Vita Flex 44 – luik tak 21  
 • 1,75%: voor Vita Flex 44 Pensioen – luik tak 21 en F-Manager VIP 
Hier bovenop komen dan nog eens de ristorno’s leven**. We kijken dan ook positief naar de toekomst! 

En die gewaarborgde jaarlijkse intrestvoet geldt niet alleen voor de premies die dit jaar zullen worden gestort, maar ook voor de volledige reserve (kapitaal) die de spaarder/belegger tot nog toe heeft opgebouwd. 

 

*Deze rendementen worden meegedeeld onder voorbehoud van goedkeuring door de Algemene Vergadering van de Onderlinge Leven die op 14 mei 2024 wordt gehouden. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.  

**De regels omtrent de toewijzing van de ristorno’s leven toegevoegd aan de contracten, zijn vastgelegd in de statuten van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen. De ristorno's leven evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. De rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. De statuten kunnen hier geraadpleegd worden. 

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij