?
Hulp nodig?
Gaan
particulieren
14 december 2023

Verhoging van de intrestvoet van onze levensverzekeringen (tak 21 en 26) vanaf 01/01/2024!

Goed nieuws voor spaarders en beleggers! Vanaf 1 januari 2024 verhogen we de gewaarborgde jaarlijkse intrestvoet van de volgende van onze levensverzekeringsoplossingen (tak 21): 

Die bedraagt nog tot 31 december 1,25%. Vanaf 2024 zult u kunnen rekenen op: 

 • 2,00%: voor Vita Flex 44 – luik tak 21 
 • 1,75%: voor Vita Flex 44 Pensioen – luik tak 21 en F-Manager VIP.2 

En we hebben nog meer goed nieuws ... waarvoor geldt deze nieuwe intrestvoet?  

Die gewaarborgde jaarlijkse intrestvoet zal niet alleen gelden voor de premies die volgend jaar zullen worden gestort, maar ook voor de volledige reserve (kapitaal) die de spaarder/belegger tot nog toe heeft opgebouwd. 

En de ristorno leven* als kers op de taart ... 

Federale Verzekering heeft altijd de ambitie gehad om aan haar klanten het hoogste mogelijke totale rendement** te bieden. Elk jaar kunt u immers genieten van een eventuele ristorno leven* die aan de gewaarborgde intrestvoet wordt toegevoegd.  

De ristorno's leven worden rechtstreeks toegevoegd aan het kapitaal van de betreffende levensverzekering, waardoor het rendement aanzienlijk stijgt.  

Verhoging van de intrestvoet van Nova Deposit (tak 26)  

Vanaf 1 januari 2024 wordt de basisintrest van Nova Deposit van 0,20% tot 1,00% en de getrouwheidsintrest van 1,00% tot 1,50% verhoogd!                 

Contact 

Meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het kantoor of de dichtstbijzijnde adviseur

 

* De regels omtrent de toewijzing van de ristorno’s leven toegevoegd aan de contracten, zijn vastgelegd in de statuten van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen. De ristorno's leven evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. De rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. De statuten kunnen hier geraadpleegd worden.   

** Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. 

Elke beslissing tot intekening op of bijkomende storting(en) in één van de bovenvermelde levensverzekeringsproducten moet gebaseerd zijn op een grondige studie van de algemene voorwaarden, de financiële informatiefiche, de productfiche, het essentiële informatiedocument en de iinfofiche over de betreffende oplossingen. 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij