?
Hulp nodig?
Gaan
Willie Morlon 3
particulieren
10 oktober 2019

Expositie: Een perfect vierkant – Willie Morlon

In het “Perfecte Vierkant” (gesitueerd in de Lombardstraat – gebouw Natiëngalerij) stelt  Federale Verzekering een ruimte ter beschikking aan ARBA, de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Brussel.

De academie wil er maandelijks één van hun leerlingen de kans geven zich voor te stellen aan het publiek. Deze maand valt hun keuze op Willie Morlon.

Deze Parijzenaar die een Master 1-student is van het programma ‘Kunst in de publieke ruimte’ van de Academie, is geïnspireerd door stedelijke composities en architectuur die hij ontdekt. Uit zijn beeldindrukken komen zeer gestileerde composities voort.

De jonge kunstenaar zal op woensdag 16/10 om 13 uur voor de vitrine zijn werk persoonlijk toelichten aan iedere geïnteresseerde. Reserveren is niet nodig.
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij