?
Hulp nodig?
Gaan
bobzomer19-banner-helemaalbob-man-blauw-nl-600x160
particulieren
18 juni 2019

Helemaal BOB. Nul op.

In 2018 controleerde de politie maar liefst 1 op 4 landgenoten bij een alcoholcontrole. Steeds minder mensen blazen daarbij positief. Toch blijkt echter uit een recente bevraging van het VIAS dat we nog steeds graag een glaasje drinken als we nog de weg op moeten. Maar liefst 30% van de ondervraagden geeft toe met de wagen te rijden na alcohol gedronken te hebben. Na Zwitserland en Portugal (beide 34%) is dit het hoogste percentage van de 28 EU-lidstaten. 

Daarom luidt de slogan van deze BOB-campagne Helemaal BOB. Nul op. 
Een gouden tip: Een BOB kiezen, gebeurt op voorhand. Zo ben je zeker dat je veilig thuis geraakt. 

De BOB-campagne is een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Brussel Mobiliteit, de Belgische Brouwers, Vias institute en Assuralia – de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen.

Meer info: www.BOB.be
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij