?
Hulp nodig?
Gaan
DL4A2775
particulieren
25 oktober 2018

And the DECAVI-Oscar goes to...

Op 24 oktober vond de 19de editie plaats van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën. Tijdens dit evenement, uniek in de Belgische verzekeringswereld, bekroonde een vakjury de beste producten van het afgelopen jaar. Er werd gekeken naar de kwaliteit van de contracten op basis van hun rendabiliteit, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie. Van de 17 verzekeraars die in de running waren voor de categorie “Mijn spaargeld: Formule met vrije stortingen en opnames (gewaarborgde intrestvoet – sparen)”, ging Federale Verzekering aan de haal met de trofee voor onze Vita Pensioen. Dit voor de 3de keer* op rij! En net als de afgelopen 5 jaar**, werd onze F-Manager VIP binnen de categorie “Individuele pensioentoezegging (IPT)” de uiteindelijke winnaar van de 16 overige genomineerden. 
*Uitgereikt in Brussel op 24/10/2018, 25/10/2017 en 26/10/2016 tijdens de uitreiking van
de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën. Bekroond in de categorie: Mijn spaargeld: Formule met vrije stortingen en opnames (gewaarborgde intrestvoet – sparen). Zoals bepaald op de website decavi.be is dit “De ganse markt (of minstens het grootste deel daarvan onder ander op basis van het incasso van de weerhouden verzekeraars) wordt geanalyseerd per categorie.” Meer info op www.decavi.be.

**Bekroond in Brussel op 23/10/2013, 22/10/2014, 21/10/2015, 26/10/2016, 25/10/2017 en 24/10/2018 tijdens de uitreiking van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën. Gelauwerd binnen de categorie Individuele Pensioentoezegging (IPT). En de website decavi.be verduidelijkt “het geheel van de producten van de markt werd geanalyseerd per categorie (of toch de meerderheid van de producten van de markt), en dit onder andere op basis van de inning van de betreffende maatschappijen)”. Meer informatie vindt u op www.decavi.be.

 

 

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij