?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

  Vilvoorde-Eleonora-Rostovceva
  particulieren
  14 januari 2019

  Eleonora leidt jou rond in haar Kantoor van de Toekomst in Vilvoorde!

  Sinds mei 2018 kan je in Vilvoorde centrum terecht in ons nieuwe Kantoor van de Toekomst!
  Waar ben je van verzekerd in een Kantoor van de Toekomst? Een nog grotere interactie, dankzij het inzetten van de meest moderne digitale tools... waardoor je sneller en beter antwoord krijgt op je verzekerings- en beleggingsvragen. En dit alles in een open, moderne en lichtrijke ruimte.

  Maar we laten het je Eleonora, de kantoorhoudster in Vilvoorde, vooral zelf vertellen. Zij leidt je rond in haar nieuwe kantoor. Samen met Eleonora ontdek je wat haar Kantoor van de Toekomst voor jou kan betekenen!


  Zelf eens een kijkje nemen?
  Jean-Baptise Nowélei 37A, 2018 Vilvoorde
  023253085 - kantoor.vilvoorde@federale.be

  Openingsuren
  Maandag: 14u-17u30
  Dinsdag tem vrijdag: 9u-13u en 14u-17u30
  Zaterdag: 9u-13u

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Berekening premie

   

  Aanvraag offertes

   Jouw bescherming als klant

   Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

   De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

   Heeft u een klacht?
   Meer info

   Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

   Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
   7 dagen/7 ! 

    

   Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
   Vraag het hier aan >

   Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

   Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

   Alle tips op een rij