?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

    TomDeTroch08OK
    particulieren
    11 mei 2021

    Tom De Troch is de nieuwe CEO van Federale Verzekering, in opvolging van Tom Meeus

    Tom De Troch is de nieuwe CEO van Federale Verzekering. Hij is bestuurder-directeur van de activiteiten met betrekking tot leven, actuariaat en herverzekering. Hij is ook lid van het directiecomité. Hij volgt Tom Meeus op, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De ambitie van de nieuwe CEO is om verzekeringen eenvoudiger, begrijpelijk en toegankelijker te maken voor de klant.

    Een nieuwe CEO in een ongeziene context

    Federale Verzekering benoemt Tom De Troch (47) tot Chief Executive Officer. Hij neemt de touwtjes in handen in een unieke context: een gezondheidscrisis, lage rentetarieven, en andere grote uitdagingen voor de verzekeringswereld. De Troch trad in 2014 in dienst bij Federale Verzekering als Director Life. Hij hield toezicht op de pensioenverzekeringsactiviteiten van de 2de en 3de pijler, en op de korte- en langetermijnspaarproducten van de takken 21 en 26. Eén van zijn belangrijkste uitdagingen in deze functie was het realiseren van groei door het aangaan van partnerschappen met toegevoegde waarde. Onder zijn leiding werd in 2019 ook het levensverzekeringsproduct Vita Flex 44 (tak 44) gelanceerd. Sinds 2017 is De Troch lid van het directiecomité en bestuurder-directeur van de activiteiten leven, actuariaat en herverzekering.  

    Tom De Troch: ‘Ik ben vereerd Tom Meeus op te volgen, voor wiens carrière ik veel respect heb. Hij realiseerde met succes ons vijfjarenplan Str@teGO!. Ik ben vastberaden om de vele uitdagingen van de verzekeringswereld van morgen aan te gaan. Daartoe behoren zeker de verdere digitale transformatie van de verzekeringswereld , de versterking van de strijd tegen cybercriminaliteit en het bepalen van een model waarmee we dicht bij de klant kunnen blijven in een voortdurend veranderende omgeving. Om deze nabijheid met de klant te behouden, is het cruciaal dat we er alles aan doen opdat verzekeringen als eenvoudig, begrijpelijk en toegankelijk worden ervaren.’
     

    Hoe kunnen we je helpen?

    Via telefoon : al klant

    Tel: 02 509 04 11

    Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

    Via telefoon : nog geen klant

    Tel: 0800 14 200

    Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

    Ter plaatse

    Zoek een kantoor of zetel

    Jouw kantoor

    Toegangsplan hoofdzetel

    Berekening premie

     

    Aanvraag offertes

      Jouw bescherming als klant

      Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

      De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

      Heeft u een klacht?
      Meer info

      Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

      Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
      7 dagen/7 ! 

       

      Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
      Vraag het hier aan >

      Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

      Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

      Alle tips op een rij