?
Hulp nodig?
Gaan

Levensverzekeringen: hoe doet Federale Verzekering aanrisicobeheersing?

U heeft als klant het recht op duidelijke informatie over uw levensverzekeringen. Bovendien moeten onze producten aansluiten bij uw wensen en behoeften, en ook overeenstemmen met uw kennis en ervaring en financiële situatie… 
Dit alles is verankerd in zowel nationale als Europese wetgeving.

Waar moet u in eerste instantie op letten?

Elke verzekeraar heeft zijn eigen productaanbod. U doet er dan ook goed aan om deze producten met elkaar te vergelijken. 
Federale Verzekering biedt levensverzekeringoplossingen zowel voor tak 21, tak 23 als voor de tak 26-kapitalisatierekeningen. Ze hebben elk unieke eigenschappen waar u rekening mee dient te houden wanneer u overweegt om een spaar- of investeringsoplossing te onderschrijven: beleggingshorizon, risiconiveau, gegarandeerd rendement, de fiscaliteit die van toepassing is (en eventuele fiscale voordelen), perspectief op potentieel rendement. Ze kunnen aangepast worden volgens uw noden en uw situatie.

Zijn er ook extra beschermingsmaatregelen?

Ja! U kunt ook nog rekenen op de volgende, bijkomende beschermingsmaatregelen.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij