?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

    Schermafbeelding 2018-03-26 om 11.05.44
    particulieren
    26 maart 2018

    Penalty Cup ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis

    Federale Verzekering blijft stevig groeien en breidt op 20 april 2018 haar lokale aanwezigheid in Antwerpen uit met een nieuw Business Center! Met dit Business Center bevestigen we onze reputatie als verzekeraar van de ondernemer. Zelfstandigen en ondernemers kunnen er namelijk terecht voor advies op maat voor al hun noden en activiteiten. Voor moderne faciliteiten en meeting rooms zijn ze er eveneens aan het juiste adres!

    Om dit nieuws met een knal bekend te maken, organiseerden we een Penalty Cup tijdens de match RAFC Antwerp vs KAS Eupen ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis. In dit filmpje zie je hoe een aantal BV’s en Antwerp Legends €15.000 bij elkaar scoren. Dit bedrag schenken we integraal aan het goede doel. Want Federale Verzekering, dat is de verzekeraar die zijn winst met jou deelt! 

    Benieuwd naar hoe de BV's doelman Ristovic op het verkeerde been zetten? Bekijk dan zeker de video via deze link!

    Hoe kunnen we je helpen?

    Via telefoon : al klant

    Tel: 02 509 04 11

    Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

    Via telefoon : nog geen klant

    Tel: 0800 14 200

    Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

    Ter plaatse

    Zoek een kantoor of zetel

    Jouw kantoor

    Toegangsplan hoofdzetel

    Berekening premie

     

    Aanvraag offertes

      Jouw bescherming als klant

      Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

      De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

      Heeft u een klacht?
      Meer info

      Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

      Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
      7 dagen/7 ! 

       

      Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
      Vraag het hier aan >

      Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

      Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

      Alle tips op een rij