?
Hulp nodig?
Gaan

Jij ontvangt vluchtelingen, wij staan aan je zij

 

Jij en je gezin ontvangen één of meerdere vluchtelingen, en dit gedurende een korte of lange periode? Dan dekken wij deze nieuwe bezoekers in je woning via de verzekeringen B.A. Familiale, Multirisk Woning en Auto

Ontdek de uitbreidingen en de beperkingen aan de bescherming die we hen bieden

Vragen? Bel dan gratis ons InfoCenter op 0800 14 200 of contacteer je kantoorhouder of adviseur.


Profiteer van onze online info en voordelen!

Wil je mee profiteren van nuttige info en adviezen over onderwerpen (je beleggingen, hoe je woning beschermen tegen klimaatverandering, …) die je echt interesseren? Je wil winst halen uit de kortingen of voordelen die aangeboden worden door onze partners? Wil je kijken naar inspirerende video’s, webinars, …  en nog naar zo veel meer?

Kies voor de online kanalen om je te informeren: duurzaam, steeds op het gepaste moment, dynamisch en persoonlijk! Ontdek hoe je er van kan genieten!

Online informatie: ik wil er alles over weten!

Leef gerust metFederale Verzekering

Jouw mobiliteit

Je wilt met een gerust gemoed de weg op? De oplossing? Neem een verplichte verzekering B.A. Auto bij Federale Verzekering.

Meer details

Jouw woning

Bescherm je woning met onze brandverzekering Multrisk Woning en je te bouwen woning met onze Alle Bouwplaats Risico’s.

Meer details

Jouw familie

Bescherm jezelf en je gezinsleden met ons uitgebreid gamma aan verzekeringen voor jouw gezin. En denk nu al aan de toekomst van je kind of kleinkind.

Meer details

Jouw geld

Een spaarboekje brengt al lang niet veel meer op, integendeel… Ontdek onze oplossingen daarvoor!

Meer details

Jouw pensioen

Met pensioenoplossingen van Federale Verzekering kan jij er voor zorgen dat je een appeltje voor de dorst hebt als je op pensioen gaat.

Meer details

In de
Actualiteit

Trophees
29 oktober 2021

Nog prijzen voor Vita Pensioen en F-Manager VIP.2!

Op 27 oktober 2021 vond de 22ste ceremonie van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën plaats. Tijdens dit evenement, eigen aan de verzekeringssector, won Federale Verzekering twee trofeeën!

Lees meer
F-Cyber Comfort
26 mei 2021

Federale Verzekering zet cloud analytics in om de kracht van data in de verzekeringssector volledig te benutten

De Belgische verzekeringsmaatschappij Federale Verzekering is een van de toonaangevende organisaties in de verzekeringssector die het volledige potentieel van cloud analytics benut. Met de ondersteuning van LACO en SAS migreert Federale Verzekering haar data & analytics-activiteiten naar een moderne cloud-infrastructuur.

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij