?
Hulp nodig?
Gaan

Jouw mobiliteit

Je wilt met een gerust gemoed de weg op? De oplossing? Neem een verplichte verzekering B.A. Auto bij Federale Verzekering.

Meer details

Jouw woning

Bescherm je woning met onze brandverzekering Multrisk Woning en je te bouwen woning met onze Alle Bouwplaats Risico’s.

Meer details

Jouw familie

Bescherm jezelf en je gezinsleden met ons uitgebreid gamma aan verzekeringen voor jouw gezin. En denk nu al aan de toekomst van je kind of kleinkind.

Meer details

Jouw geld

Een spaarboekje brengt al lang niet veel meer op, integendeel… Ontdek onze oplossingen daarvoor!

Meer details

Jouw pensioen

Met pensioenoplossingen van Federale Verzekering kan jij er voor zorgen dat je een appeltje voor de dorst hebt als je op pensioen gaat.

Meer details

Profiteer van onze online info en voordelen!

Wil je mee profiteren van nuttige info en adviezen over onderwerpen (je beleggingen, hoe je woning beschermen tegen klimaatverandering, …) die je echt interesseren? Je wil winst halen uit de kortingen of voordelen die aangeboden worden door onze partners? Wil je kijken naar inspirerende video’s, webinars, …  en nog naar zo veel meer?

Kies voor de online kanalen om je te informeren: duurzaam, steeds op het gepaste moment, dynamisch en persoonlijk! Ontdek hoe je er van kan genieten!

Online informatie: ik wil er alles over weten!

In de
Actualiteit

onderneming-financiën
14 maart 2023

Tijdelijke verhoging van het rendement van Nova Deposit.2!

Tot eind april geldt een tijdelijke verhoging van het rendement van Nova Deposit.2! Laat uw geld... en dat van uw bedrijf ervan profiteren! 0,50% (basisintrest) + 1,50% (getrouwheidsintrest) = 2,00%... Dit is het brutorendement dat u en uw bedrijf kunnen behalen tot het einde van het jaar voor premies die u vóór eind april stort!

Lees meer
onderneming-financiën
13 maart 2023

Federale Verzekering verhoogt totaalrendementen tak 21 en 26!

Ondanks de moeilijke economische omstandigheden van het afgelopen jaar met sterke stijgingen van de intrestvoeten, hoge inflatie en een beursjaar dat in mineur eindigde, is Federale Verzekering er toch in geslaagd om de rendementen van haar tak 21 en 26-oplossingen te verhogen.

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij