Federale Verzekering
Home Sitemap Jobs Contact Uw Adviseur/Kantoor  FR NL
Print Mijn Federale

Nieuws

[ 27 04 2017 ]
5 jaar op rij DECAVI Verzekeringstrofee voor onze verzekering Arbeidsongevallen
Voor het vijfde jaar op rij is onze verzekering Arbeidsongevallen erkend door sectorspecialisten als beste oplossing op de markt! Onze troeven?
 
[ 21 04 2017 ]
Inschrijvingsbewijs: belangrijke info
Bij de inschrijving van elk voertuig en voor elke toegekende kentekenplaat, reikt de DIV een inschrijvingsbewijs (CIM) uit. Het CIM bewijst dat het voertuig in België werd ingeschreven. Dit document wordt opgestuurd per post naar het adres van de hoofdverblijfplaats van de aanvrager.
 
[ 22 02 2017 ]
Levensverzekeringen: onze klanten worden weer verwend door de zeer goede rendementen!
Zoals vorige jaren, kan Federale Verzekering aankondigen dat de rendementen van haar levensverzekeringsproducten voor particulieren en bedrijven zeer goed zijn voor 2016.
 
[ 13 01 2017 ]
Wat kunt u doen bij stormweer? Enkele tips!
Vandaag en dit weekend raast er een storm over ons land: hevige windstoten, hagel, sneeuw, … Geen prettige vooruitzichten. Maar laten we hopen dat het niet zo erg wordt als aangekondigd. Hieronder vindt u enkele tips waardoor u alvast het risico op schade kunt beperken. Toch schade? Als klant kunt u steeds op ons rekenen.
 
[ 29 12 2016 ]
Het Fonds voor arbeidsongevallen (FAO) wordt FEDRIS
Het Fonds voor arbeidsongevallen en het Fonds voor de beroepsziekten fusioneren. Samen worden zij Fedris, het Federaal agentschap voor beroepsrisico’s.
 
[ 29 12 2016 ]
Studiedag preventie ondergrondse risico's op dinsdag 21 februari 2017
Het opsporen van risico’s en de voorkoming ervan worden vooral toegespitst op bovengrondse gebouwen en installaties. Er gebeuren echter ook vele arbeidsongevallen door het onvoldoende beheersen van risico’s ten gevolge van ondergrondse gevaren. De tol is soms zeer zwaar, denken we bijvoorbeeld aan de ramp in Gellingen.
 
[ 24 11 2016 ]
Ontdek de resultaten van onze pensioenspaarenquête
In september hielden we onder onze klanten een grote pensioenspaarenquête. We houden regelmatig enquêtes om u – onze klant – beter te leren kennen, en daaropvolgend onze producten en dienstverlening nog beter te kunnen afstemmen op uw wensen.
 
[ 23 11 2016 ]
Enkele pensioencijfers
Na een mooie carrière op pensioen gaan… veel mensen kijken er naar uit. Tijd om nog enkel de dingen te doen die u echt wil doen! Maar om uw levensstandaard te behouden, neemt u best maatregelen… en hoe sneller u die neemt, hoe beter.
 
[ 23 11 2016 ]
Het ABC van uw pensioensparen
U wil pensioensparen, maar u wordt om de oren geslagen met allerlei termen.  Wat is de 1ste pijler van uw pensioen? Wat is een tak 21? Wat is een pensioenspaarverzekering, …?
 
[ 14 11 2016 ]
Wacht niet! Denk misschien eens aan Federale Verzekering voor uw hoger pensioen!
Hoe vroeger u begint met het sparen voor uw pensioen, hoe groter uw gespaard kapitaal zal zijn op het einde van de rit!
 
[ 27 10 2016 ]
Vita Pensioen, Vita Invest.2 en F-Manager VIP slepen de Levensverzekeringstrofee in de wacht!
Vita Pensioen van Federale Verzekering heeft de DECAVI Levensverzekeringstrofee in zijn categorie mee naar huis genomen. Vita Invest.2 was reeds voor de 2de maal de primus. En onze individuele pensioentoezeggingsverzekering voor bedrijfsleiders F-Manager VIP vervolledigde de grand slam met een 4de opeenvolgende overwinning! Maar wat zijn nu de troeven die het verschil maakten?
 
[ 07 10 2016 ]
Federale Verzekering gaat de uitdagingen in een moeilijke context aan
Waar bevindt Federale Verzekering zich in de huidige context, waarin belangrijke spelers uit de (bank- en) verzekeringswereld hun personeelsbestand moeten verminderen of afstand moeten doen van een deel van hun activiteiten (zoals levensverzekeringen)?
 
[ 31 08 2016 ]
Kentekenplaat verplicht voor bromfietsen... ook voor uw speed pedelec!
U beschikt over een speed pedelec (een snelle elektrische fiets)? Wist u dat het DIV (Dienst voor Inschrijving van Voertuigen) deze beschouwt als een bromfiets uit de klasse B? Dit betekent dat – als u zich op de openbare weg in België begeeft – uw voertuig sinds 1 december 2015 verplicht een kentekenplaat moet hebben.
 
[ 16 08 2016 ]
Vraag uw gratis Preventiebox en maak kans op een Veiligheidsworkshop voor uw team!
Arbeidsongeval? Zie uw veiligheid in het juiste perspectief!
 
[ 23 06 2016 ]
Wat na inbraak?
U komt terug van reis en merkt meteen dat er ingebroken werd in uw huis. Een serieuze domper Toch moet u rekening houden met een aantal zaken.
 
[ 23 06 2016 ]
Beveilig uw onderneming tijdens uw vakantie!
U vertrekt op reis. Uw gedachten zijn heel waarschijnlijk al bij de zon, maar toch denkt u best ook nog even aan uw onderneming en aan uw huis, wil u niet voor verrassingen komen te staan.
 
[ 23 06 2016 ]
Met de auto op reis? Enkele tips
Als u met de auto op reis gaat, bent u misschien al aan het denken aan de zon? Zal het water van het zwembad dat op u wacht onwaarschijnlijk verfrissend zijn op het moment dat u er in duikt? Ongetwijfeld is het antwoord ‘ja!’. Toch is het noodzakelijk om uw wagen na te kijken.
 
[ 23 06 2016 ]
Schade bij inbraak tijdens uw vakantie?
Een scenario dat we u uiteraard niet toewensen! Maar wacht even… misschien hoeft u niet in uw auto te springen om naar huis te rijden.
 
[ 23 06 2016 ]
Beveilig uw woning tijdens uw vakantie!
U vertrekt op reis. Uw gedachten zijn heel waarschijnlijk al bij de zon, maar toch denkt u best ook nog even aan uw woning, wil u niet voor verrassingen komen te staan.
 
[ 19 05 2016 ]
Federale Verzekering realiseert kwalitatieve en rendabele groei
Financiële inkomsten stijgen met € 19,4 miljoen - Solvabiliteitsmarges overschrijden ruimschoots de wettelijk verplichte marges - Verdere uitbreiding van kantorennetwerk

 
[ 10 03 2016 ]
Toch een arbeidsongeval in uw onderneming? Een leidraad
Toch een arbeidsongeval in uw onderneming? Een leidraad.
 
[ 10 03 2016 ]
Veilig werken op hoogte
In de bouwsector is op hoogte werken één van de gevaarlijkste jobs en het vallen van hoogte is één van de belangrijkste oorzaken van ernstige arbeidsongevallen.
Recent lanceerde het NAVB een campagne “Veilig werken op hoogte”, met als doel [Lees er alles over] het aantal ongevallen bij werken op hoogte, bij dakwerkers en steigerbouwers, te verminderen met 15%. Uiteraard steunt Federale Verzekering dit initiatief.

 
[ 10 03 2016 ]
Voorkom diefstal op uw werf!
Werfdiefstallen…het blijft een plaag voor bouwondernemers, en niet enkel tijdens het bouwverlof. Soms is het ‘maar’ een hamer die gestolen wordt, vaak is het (veel) duurder werfmateriaal. Met een aantal zeer handige tips vermindert u gevoelig het diefstalrisico!
 
[ 10 03 2016 ]
Voorkom rugblessures
In de bouwsector zijn rugblessures schering en inslag.
 
[ 24 02 2016 ]
Kent u onze BuildSafe-voordelen al?
Kent u onze BuidSafe-voordelen al?
 
[ 12 02 2016 ]
Meer ongevallen door aquaplaning dan door sneeuw!
Vermijd aquaplaning, rij veilig!
 
[ 12 02 2016 ]
Kilometerheffing voor vrachtwagens vanaf 1 april 2016
Vanaf 1 april 2016 wordt in België een kilometerheffing van kracht voor alle vrachtwagens met een maximum toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton.
 
[ 12 02 2016 ]
Aangepaste BIV en verkeersbelasting in Vlaanderen
Misschien wil u – na een bezoekje aan het autosalon gebracht te hebben – een nieuwe auto kopen? Hou er dan rekening mee dat de Belasting op Inverkeerstelling (BIV) en de verkeersbelasting gewijzigd zijn sinds 1 januari.
 
[ 12 02 2016 ]
Laad uw bestelwagen correct
Het correct laden van uw bestelwagen is van cruciaal belang. Niet enkel komt uw veiligheid in het gedrang als de lading verkeerd geladen is, ook die van de andere weggebruikers komt in het gevaar.
 
[ 12 02 2016 ]
Verzekerd bij proefrit?
U wil een nieuwe wagen kopen en maakt een proefrit? Bent u dan verzekerd als u een ongeval hebt?
 
[ 12 02 2016 ]
Welke documenten hebt u nodig aan boord van uw (lichte) vrachtwagen?
Welke boorddocumenten zijn verplicht? Een checklist.
 
[ 22 12 2015 ]
Strengere isolatienormen maken renovatie appartementsgebouwen noodzakelijk
Federale Verzekering voorspelt een sterke toename in het aantal leningen voor VME’s, een collectieve lening voor verenigingen van mede-eigenaars bij appartementsgebouwen. De strenge isolatienormen uit het Energierenovatieprogramma 2020 van het Vlaams Gewest liggen aan de basis.
 
[ 11 12 2015 ]
Uw bromfiets verdient een kentekenplaat!
Vanaf 11 december 2015 moeten alle brommers die in België rondrijden een nummerplaat hebben.
 
[ 22 10 2015 ]
F-Manager VIP en Vita Invest.2 slepen de Levensverzekeringstrofee in de wacht!
Tijdens de uitreikingsceremonie van de Levensverzekeringstrofeeën werden F-Manager VIP en Vita Invest.2 bekroond in hun categorie! Maar dankzij welke troeven hebben onze producten het verschil gemaakt?
 
[ 11 09 2015 ]
Het kot van uw kind verzekerd dankzij uw verzekering Multirisk Woning!
De opening van het academiejaar staat voor de deur en u wil ongetwijfeld het kot van uw kind verzekeren…
 
[ 17 08 2015 ]
Arbeidsongeval? Zie uw veiligheid in het juiste perspectief!
Een onveilige werksituatie is niet altijd even makkelijk herkenbaar.
 
[ 06 07 2015 ]
Met de auto op reis?
Gaat u met de wagen op reis? Check dan zeker uw bandenspanning. Een foute bandenspanning zorgt al snel voor een klapband of een ongeval. En een te lage zorgt voor een verhoogd brandstofverbruik. En vergeet zeker niet het reservewiel, indien er nog één aanwezig is in uw wagen.  De krik en het benodigde materiaal om een band te vervangen zijn aanwezig in de wagen? Is er ook een reserveflesje olie? De ruitensproeiervloeistof aangevuld? De koelvloeistof staat ook op het juiste niveau?

Zorg alleszins voor een goeie reisbijstand. Dan kunt u op beide oren slapen als er toch iets gebeurd. Wij zorgen ervoor dat u snel verder kunt rijden of – in het slechtste geval – dat u snel gerepatrieerd wordt.

Meer info over onze reisbijstand formules
 
[ 06 07 2015 ]
Politie, uw vakantievriend!
Geef uw vakantieplannen door aan de politie
 
[ 15 04 2015 ]
Wij openen ons nieuw kantoor in Halle, één week na Ganshoren!

Vanaf heden bent u van harte welkom in ons nieuw kantoor, gelegen in Halle, Zuster Bernardastraat 67 (kruispunt met Auguste Demaeghtlaan)! Onze kantoorhoudster, Cindy Segers, zal u graag vertellen hoe u uw verzekeringen kunt optimaliseren en ook kunt meedelen in onze winst!

 

 
[ 07 04 2015 ]
Opening van ons nieuw kantoor in Ganshoren!
Vanaf heden bent u van harte welkom in ons nieuw kantoor: Koningin Fabiolaplein 1, Ganshoren! Onze kantoorhouder, Didier Debourg, zal u graag vertellen hoe u uw verzekeringen kunt optimaliseren en ook kunt meedelen in onze winst!
 
[ 30 03 2015 ]
Schade aan een gehuurde machine? Oef…u bent verzekerd. Of niet?
Dure, specifieke machines kopen die u maar even nodig hebt? Uiteraard doet u dat niet. U huurt ze! Maar zijn die dan wel verzekerd?
 
[ 28 01 2015 ]
Fiscale plafonds voor 2015
Levensverzekeringen en hypothecaire kredieten bieden fiscaal interessante perspectieven. U vindt hieronder een overzicht van de belangrijkste fiscale plafonds voor het inkomstenjaar 2015 (aanslagjaar 2016).  
 
[ 29 12 2014 ]
Nieuw: maximaal 0,2 promille voor professionele chauffeurs
Professionele chauffeurs mogen vanaf 1 januari 2015 niet meer rijden als ze meer dan 0,2 promille alcohol in het bloed hebben. Een nieuwe wet die in het nieuwe jaar in werking treedt, maakt het mogelijk om overtreders zwaar te straffen.
 
[ 16 12 2014 ]
De Bobcampagne: Drinken en rijden? Doen wij niet!
Bob winter 2014“Drinken en rijden? Doen wij niet!” Deze winter wordt er als nooit tevoren door zowel het BIVV (Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid) als door de verzekeraars en de brouwers de nadruk op gelegd dat drinken en rijden geen goed huwelijk is. Een broodnodige campagne: de SARTRE 4-studie (een vergelijking tussen 19 Europese landen) toont aan dat Belgen de meeste neiging hebben om de effecten van alcohol achter het stuur te onderschatten.
 
[ 12 11 2014 ]
Hou het beste voor later. Maak nu werk van uw aanvullend pensioen!
Federale Verzekering biedt u, privé of via uw bedrijf, de perfecte oplossingen. 
 
[ 23 10 2014 ]
F-Manager VIP sleept opnieuw de Levensverzekeringstrofee in de wacht!
Tijdens de uitreikingsceremonie van de Levensverzekeringstrofeeën werd F-Manager VIP van Federale Verzekering bekroond in de categorie “Verzekering individuele pensioentoezegging”. En dit al voor de tweede maal op rij! Maar dankzij welke troeven heeft ons product het verschil gemaakt?
 
 
[ 20 10 2014 ]
Met pensioen op 67… uw aanvullend pensioen op 65?
Bijzondere aandacht bij Federale Verzekering voor aanvullende pensioenen en groepsverzekeringen.
 
[ 07 10 2014 ]
Verzekering Alle Bouwplaats Risico's: nieuwigheden om u (nog) beter te beschermen!
Enkele weken geleden hebben we de waarborgen van onze verzekering Alle Bouwplaats Risico's geoptimaliseerd. Die verzekering is essentieel om u, uw bedrijf en onderaannemers, maar ook de bouwheer en andere betrokken partijen op de werf te beschermen. Een beroep doen op ons voor de verzekering van uw werken, is kiezen voor onze expertise als referentie in bouwverzekeringen. Eigenlijk  gebruikt u gewoon uw gezond verstand... Bouwen zit in ons DNA!
 
[ 23 09 2014 ]
Nieuwe wetgeving: geef uw huispersoneel aan bij de RSZ
Vanaf 1 oktober 2014 treden nieuwe wettelijke voorschriften betreffende de sociale zekerheid van werknemers (Koninklijk Besluit van 13 juli 2014) in werking.
 
[ 29 08 2014 ]
Met de fiets veilig op weg naar school
De schoolbel voor het nieuwe schooljaar gaat bijna, onze kinderen gaan weer op weg naar school. Enkele basisveiligheidsregels die u best in acht neemt als uw kinderen met de fiets naar school rijden. 
 
[ 11 08 2014 ]
Nieuw op de werf: de Construbadge
Vanaf 1 oktober 2014 wordt de Construbadge verplicht op de werf. De bouwvakarbeider dient deze te allen tijde te dragen. Deze badge is een initiatief van de beroeporganisaties en dient in de eerste plaats als identificatiemiddel en voorkomt op deze manier dat er ongenode gasten op de bouwplaats rondlopen.
 
[ 08 07 2014 ]
Op vakantie met de auto? Ken de verkeersregels!
U gaat binnenkort met de auto op reis? De verkeersregels van een ander land kunnen danig verschillen van de onze. Via de app GoingAbroad hebt u steeds de correcte bij u.
 
[ 19 06 2014 ]
Nieuwe BOB-campagne: Drinken en rijden? Niet grappig!
"Drinken en rijden? Niet grappig!" Deze zomer zullen het BIVV (Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid), de verzekeraars en de brouwers meer dan ooit benadrukken dat drinken en rijden absoluut niet samengaan!
 
[ 20 05 2014 ]
Federale Verzekering wint opnieuw DECAVI-verzekeringstrofee voor haar verzekering Arbeidsongevallen!
Onze arbeidsongevallenverzekering, opnieuw laureaat van de Verzekeringstrofee in 2014, maakt het u gemakkelijk. 
 
[ 24 04 2014 ]
Meer dan kwart minder arbeidsongevallen op weg van en naar het werk in eerste kwartaal 2014 dankzij zachte winter
Federale Verzekering wint DECAVI-trofee voor verzekering Arbeidsongevallen.
 
[ 18 04 2014 ]
Arbeidsongevallen: geen aangifte voor lichte ongevallen
Een Koninklijk Besluit van 19 maart 2014 bepaalt dat een “licht” arbeidsongeval niet aan de verzekeringsmaatschappij aangegeven dient te worden. Voor deze ongevallen volstaat het om een register van eerste hulp in te vullen.  
 
[ 14 04 2014 ]
Heartbleed-bug: u kunt onze websites in alle veiligheid verder gebruiken
U kunt onze websites in alle veiligheid verder gebruiken!
 
[ 31 03 2014 ]
Nummerplaat voor elk voertuig vanaf april verplicht
Vanaf 1 april heeft een bromfiets (of eender welk ander gemotoriseerd voertuig) verplicht een nummerplaat nodig.
 
[ 11 03 2014 ]
Resultaten 2013 van Federale Verzekering: haar levensverzekeringen zijn opnieuw bij de sterkste op de markt
De rendementen voor 2013* voor de individuele levensverzekeringen en groepsverzekeringen zijn gekend. Tweemaal goed nieuws voor de klanten van Federale Verzekering: in tegenstelling tot de tendensen op de markt blijven de globale brutorendementen van de spaar-, beleggings- en  verzekeringsformules voor het aanvullend pensioen bijna op hetzelfde niveau als in 2012, en ze behoren tot de meest performante op de markt.
 
[ 04 03 2014 ]
Wegcode: nieuwe verkeersregels en boetes
Sinds begin dit jaar zijn een aantal zaken veranderd in de wegcode. In dit artikel gaan we dieper in op een aantal van deze aanpassingen. Ritsen werd verplicht gemaakt en op het niet-ritsen werd een boete gezet. Maar waarom werd deze maatregel doorgevoerd? En hoe moet je – als chauffeur – ritsen? En een aantal boetes gingen de hoogte in. 
 
[ 22 01 2014 ]
Nieuwe regels voor de belasting op inverkeerstelling (BIV) in het Vlaamse Gewest
Sinds 1 januari 2011 is het Vlaamse Gewest bevoegd voor de BIV, in Wallonië en Brussel wordt deze nog steeds geïnd door de FOD Financiën.  Het Vlaamse Gewest kiest sinds begin dit jaar voluit voor een ‘groene’ BIV. 
 
[ 01 01 2014 ]
Nova Deposit: we verhogen de gewaarborgde intrestvoet en belonen onze trouwe klanten!
Goed nieuws aan het begin van het nieuwe jaar: we verhogen de gewaarborgde intrestvoet van Nova Deposit! Sterker nog, we belonen de klanten die ons trouw zijn. 
 
[ 16 12 2013 ]
NIEUW: Vita Invest.2 - Fonds Invest.2 - Safe Plan
pensionHistorisch lage rentevoeten, recente mooie beursresultaten; het zijn ontwikkelingen die de aantrekkelijkheid van tak 23-levensverzekeringen ten goede komen. Met Safe Plan willen wij u helpen om hierin te beleggen, met behoud van de principes van voorzichtigheid en spreiding. Hieronder leest u alle details over dit nieuwe concept, alsook over de manier waarop we onze producten Vita Invest en Fonds Invest nog hebben verbeterd; voortaan in een eenvoudigere versie.2. 
 
[ 16 12 2013 ]
Nieuw: verplichting om de groene kaart voor te leggen bij de technische controle
Sinds 5 december 2013 moet de groene kaart (afgeleverd overeenkomstig de wet op de verplichte verzekering voor motorrijtuigen) worden voorgelegd bij de technische controle. 
 
[ 03 12 2013 ]
Pensioensparen: verlaag uw belastingen, stort vóór 31 december 2012
Uw aanvullend pensioen is in goede handen bij Federale Verzekering! 
 
[ 22 10 2013 ]
Vlaamse Confederatie Bouw kiest jonge Vlaamse Aannemer 2013
De Vlaamse Confederatie Bouw bekroonde op 9 oktober 2013 Nicolas Smet van bouwbedrijf CVR met de award voor Jonge Aannemer 2013. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits overhandigde de trofee aan de winnaar. 
 
[ 30 09 2013 ]
Wees dieven te slim af
Sinds 2008 is het aantal woninginbraken met 28,2 % gestegen. Nu de dagen weer korter worden is het geen slecht idee om extra aandacht te besteden aan de beveiliging van uw eigendom. 
 
[ 19 09 2013 ]
Beveiligd inschrijvingsbewijs van kracht sinds begin september
Sinds begin september bestaan de nieuwe inschrijvingsbewijzen voor auto's uit twee delen: het eerste deel moet in het voertuig liggen, het tweede moet door de eigenaar op een veilige plek worden bewaard. 
 
[ 11 07 2013 ]
Vakantie op grote hoogte? Laat hoogteziekte uw plannen niet in de war sturen
Het hooggebergte bekoort steeds meer vakantiegangers. Verbluffende uitzichten, majestueuze landschappen en eeuwig besneeuwde toppen laten u sprakeloos. Maar ze doen u misschien ook naar adem happen, bezorgen u barstende hoofdpijn of een misselijk gevoel. Dan is de kans groot dat u geveld bent door hoogteziekte. 
 
[ 28 06 2013 ]
Onze nieuwe reisbijstandformules beschermen u... Wij waken over u!
Een weekendje Londen, Parijs of Amsterdam in het vooruitzicht? U plant een avontuurlijke trektocht? U kijkt uit naar een weekje platte rust langs een azuurblauwe kustlijn? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een cultuurtrip of een actief hoeveverblijf? Reizen kunt u op duizend-en-een manieren, maar u wilt vooral met een gerust gemoed vertrekken. En daarvoor kunt u op ons rekenen! Samen met onze partner Mondial Assistance bieden we u nog betere reisbijstandsformules voor een optimale bescherming. 
 
[ 13 06 2013 ]
Federale Verzekering behaalt een uitstekend resultaat in 2012
Tijdens de algemene vergadering van vandaag heeft Federale Verzekering haar cijfers van 2012 officieel bekendgemaakt. Het incasso van de Groep steeg significant, hoofdzakelijk onder invloed van een opmerkelijke groei met 35 % in levensverzekeringen en met 17 % in arbeidsongevallen. Prestaties die duidelijk beter zijn dan die van de markt. De technische en financiële resultaten blijven niet achter, ondanks een niet al te gunstige economische context. 
 
[ 12 06 2013 ]
De nieuwe reglementering voor motor- en bromfietsrijbewijs
Sinds 1 mei 2013 is de reglementering voor het verkrijgen van een motorrijbewijs veranderd. Ze vloeit voort uit een nieuwe Europese richtlijn. Het doel: jonge motorrijders toelaten de nodige vaardigheden voor het besturen van een motor geleidelijk te verwerven. Zo kan een onervaren bestuurder niet langer van vandaag op morgen plaatsnemen aan het stuur van een zware motor. De onderstaande tabel vat de nieuwe geldende bepalingen samen. 
 
[ 16 05 2013 ]
De verzekering Arbeidsongevallen van Federale Verzekering sleept de Verzekeringstrofee in de wacht!
Gisteren vond de 9de editie van de uitreiking van de Verzekeringstrofeeën plaats. Federale Verzekering werd bekroond in de categorie “Mijn onderneming – Arbeidsongevallenverzekering wet 71”. Welke troeven van onze polis maken het verschil volgens de jury van vakmensen uit de sector?
 
[ 22 04 2013 ]
Verkeersboetes weer wat duurder
Begin april werden de boetes voor verkeersovertredingen opgetrokken. De onmiddellijke inningen zijn met 10 % gestegen. De maatregel moet het aantal verkeersslachtoffers terugdringen. 
 
[ 21 03 2013 ]
Resultaten 2012 van Federale Verzekering: levensverzekeringen opnieuw bij de sterkste op de markt
De percentages van de winstdeelnames voor 2012 voor de individuele levensverzekeringen en groepsverzekeringen zijn bekend. De globale brutorendementen van deze verzekeringen behoren, zoals gewoonlijk, tot de hoogste op de markt. 
 
[ 11 02 2013 ]
Performante rendementen voor Fonds Invest in 2012!
Klanten van Federale Verzekering met een contract Fonds Invest, een levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23), zien hun initiatief beloond! F-Euro Bonds en F-Euro Equities brachten hen in 2012 respectievelijk 11,44 % en 18,83 % op. 
 
[ 18 01 2013 ]
Nova Deposit: 1 % + 0,5 % gewaarborgd tot 31 december 2013

 

Ontdek de vele troeven van de kapitalisatierekening Nova Deposit!

 
[ 16 01 2013 ]
Een goed cont(r)act verzekerd
Kies voor onze autoverzekeringen! 
 
[ 07 12 2012 ]
Vertrekt u met vakantie? Kies dan voor een reisbijstand!
Bijstand... waarom? Vaak gaan "bijstand" en "vakantie" samen. Ongeacht of u naar de sneeuw of de zon vertrekt, u kunt altijd het slachtoffer worden van een ongeval, een ziekte oplopen of te maken krijgen met autopech. 
 
[ 03 12 2012 ]
Heropening van ons gerenoveerd kantoor in Mechelen - "Korenmarkt"
Ons kantoor van Mechelen - "Korenmarkt" heeft een grondige renovatie ondergaan. U treft er een moderne en warme ruimte aan en de gevel heeft zijn oorspronkelijke pracht herwonnen. 
 
[ 26 11 2012 ]
NIEUW : 7 beenharde redenen om Vita Pensioen te kiezen
U weet ongetwijfeld dat uw wettelijke pensioen alleen niet zal volstaan om uw huidige levensstijl te behouden. Wij raden u ten stelligste aan om een aanvullend pensioen op te bouwen. Bent u op zoek naar een oplossing die veiligheid combineert met performante rendementen? Wilt u tevens op uw eigen tempo sparen? Vita Pensioen beschikt over al deze troeven en biedt u bovendien een niet te verwaarlozen fiscaal voordeel.  
 
[ 25 10 2012 ]
Opnieuw een Levensverzekeringstrofee!
Op 24 oktober 2012 vond voor de 13de keer de uitreiking van de Levensverzekeringstrofeeën plaats. Federale Verzekering werd bekroond voor haar groepsverzekering F-Benefit, die tot beste product werd verkozen binnen de categorie "Groepsverzekeringen". 
 
[ 26 09 2012 ]
Federale Verzekering steunt de nieuwe veiligheidscampagne van het NAVB
Het Nationale Actiecomité voor Veiligheid en hygiëne in het Bouwbedrijf (NAVB Constructiv) heeft in september een preventiecampagne gelanceerd over de risico’s verbonden aan de levering en behandeling van bouwmaterialen, vanaf de opslagplaats van de handelaar tot op de werf, alsook aan de verplaatsing van die materialen door de arbeiders. 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om u de meest relevante content aan te bieden, uw surfervaring te vereenvoudigen en om onze website, diensten en producten permanent te verbeteren. Meer info.