Hypothecair krediet - Federale Verzekering
Home Sitemap Jobs Contact Uw Adviseur/Kantoor  FR NL
Print Mijn Federale

Hypothecair krediet

Credit hypothecaireDe aankoop of bouw van een eigen woning is waarschijnlijk één van de grootste en belangrijkste investeringen van uw leven. Het komt er dan ook op aan om een goed hypothecair krediet te vinden, bij een betrouwbare instelling.

 

Bij Federale Verzekering vindt u een hypothecair krediet die aangepast is aan uw plannen, zonder onaangename verrassingen!

 

Voor gericht en professioneel advies kan u steeds terecht bij de Adviseurs en Kantoorhouders van Federale Verzekering.

 

          bouton_hypo_crediet

 

Welk bedrag? Welke looptijd?
Bij Federale Verzekering kan u een bedrag ontlenen ten belope van maximum 100% van de venale waarde van het pand. Deze waarde wordt door een expert vastgesteld.

Voor de terugbetaling kan u kiezen voor een looptijd van 5 tot 30 jaar.

 

De dubbele troef van het hypothecaire krediet van Federale Verzekering

Een financiering op uw maat

Hoge of lage quotiteit? De intrestvoet is afhankelijk van de grootte van het ontleende kapitaal en de venale waarde van het pand.  Hoe kleiner de zogenaamde quotiteit - verhouding ontleend kapitaal / waarde van het pand -  hoe voordeliger de tariefvoorwaarden.  In het bijzonder voor lagere quotiteiten (quotiteit < 80%) biedt Federale Verzekering u interessante voorwaarden. 

 

 

Vaste of variabele rentevoet? De rentevoet varieert in functie van

  • de gekozen formule: vast of variabel
  • de looptijd van de terugbetaling: vrij te kiezen tussen 5 en 30 jaar (variabele rentevoet) of tussen 5 en 20 jaar (vaste rentevoet)

 

Een vaste rentevoet geeft u de absolute garantie dat uw maandelijkse aflossing constant blijft gedurende de ganse looptijd van het krediet. Bij een variabele rentevoet is - afhankelijk van de gekozen formule - na 5, 10 of 15 jaar een renteherziening mogelijk. Tevens kan u opteren voor een jaarlijks herzienbare rentevoet. Merk op dat de schommelingsmarge uiterst beperkt is: +2%/-2% t.o.v. het initiële basistarief (+3/-3% voor de jaarlijks herzienbare formule, met beperking van +1/-1% per jaar tijdens de eerste 3 jaar). Het risico verbonden aan de keuze van zo'n variabele rentevoet is dus klein.

 

Consulteer de basistarieven, klik hier

 

Bodemtarieven in alle duidelijkheid
Bij het zoeken naar het voordeligste woonkrediet worden soms heel aantrekkelijke voorstellen gedaan. Het gaat hier echter dikwijls over tijdelijke kortingen. Wij bieden u een bodemtarief aan: duidelijk en transparant van bij het begin tot aan het einde. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent!

Om van het beste tarief te kunnen genieten, is het niet verplicht om een rekening bij ons te openen of om een bepaalde som geld bij ons te handhaven.

 

Consulteer de bodemtarieven, klik hier

 

Wederopname 

U kan het reeds terugbetaalde kapitaal van het krediet terug ontlenen, en dit zonder notaris- en registratiekosten. Deze mogelijkheid kan zeer nuttig zijn als u bijvoorbeeld beslist uw woning te renoveren.

 

Financiële zekerheid voor uw gezin
Een schuldsaldoverzekering beschermt uw gezin, in geval van overlijden vóór de volledige terugbetaling van het hypothecaire krediet. Meer info 

 

Fiscaliteit van het hypothecaire krediet
De terugbetaling van een hypothecair krediet geeft ook vaak aanleiding tot een fikse belastingbesparing. Klik hier voor het bekijken van de fiscale voordelen 'aftrek voor enige woning'

 

Deze site maakt gebruik van cookies om u de meest relevante content aan te bieden, uw surfervaring te vereenvoudigen en om onze website, diensten en producten permanent te verbeteren. Meer info.